Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dohányzó nők, amikor babát...

Dohányzó nők, amikor babát vártatok mikor tettétek le a cigit?

Figyelt kérdés
Van köztetek olyan aki az első trimeszterben végig cigiztek-csak nem annyit mint előtte-de a 12. hét után teljesen abbahagytátok?
2009. ápr. 23. 11:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én erős dohányos vagyok, de már akkor leszoktam, amikor elterveztük, hogy babát szeretnénk, így már 1 évvel a teherbeesésem előtt letettem...a cél érdekében mindent!
2009. ápr. 23. 11:39
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
...bocsánat, erős dohányos voltam...
2009. ápr. 23. 11:40
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Szintén erős dohányos voltam, de amint megtudtam, hogy babát várok (6.hét) letettem a cigit. Nem mondom, hogy nem hiányzott, de ezért a kis életért bármit. És már eljutottam arra a szintre, hogy nem hiányzik, sőt az undor fog el, ha arra gondolok milyen büdös volt a ruhám, ill. a szám.

35 hetes kismami

2009. ápr. 23. 11:47
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Éppen úgy, mint az előző hozzászóló, amikor tervbe jött a picur, letettem a cigit. Ami hozzáteszem nem esett nehezemre, mert így már láttam értelmét a leszokásnak. Előtte eszembe sem jutott, hogy leálljak vele, most meg már a szagától is rosszul vagyok. 17 hetes pocakos
 5/16 anonim ***** válasza:
Bocs
 6/16 anonim ***** válasza:
4. és 5. hozzászóló vagyok:) Az 1 szavas "bocs" válasz nem direkt volt a gépem szórakozik. Azt akartam írni, hogy az első hozzászóló... Mikor már elküldtem a válasz, akkor láttam, hogy "közbeékelődött" egy hozzászólás! Bocsi!
2009. ápr. 23. 11:49
 7/16 anonim ***** válasza:
Szia.Amint bebizonyosodott,hogy baba lesz rögtön letettem a cigit.Kb.3 hetes terhes lehettem.Picit hiányzott ugy 1 hetig,de aztan annyira megundorodtam a szagatol is,hogy most 7 hetesen ott tartok,hogy a dohányzo ismeröseim és persze a férjem is kénytelen távolabb állni tölem aikor dohányoznak.Elég erös dohányos voltam és el sem tudtam volna képzelni cigi nélkül.Ne aggodj neked is menni fog.Boldog babavárást.
2009. ápr. 23. 12:01
 8/16 anonim ***** válasza:
Szia! Én év eleje óta próbáltam leszokni, de a napi 3-4 cigi alá nem tudtam menni. Aztán egyszercsak nem esett jól a cigi, 2 hét múlva pozitív tesztem lett. Most 8 hetes vagyok, és a cigire ránézni sem tudok, olyan hányinger gyötör. Úgyhogy mondhatni "szerencsém" van, hogy nem érzek vágyat arra hogy rágyújtsak.
2009. ápr. 23. 12:01
 9/16 anonim ***** válasza:
Én rögtön letettem, amikor megtudtam, hogy babás vagyok. A terhesség alatt nem is hiányzott, utána viszont visszaszoktam sajnos. :(
2009. ápr. 23. 12:05
 10/16 anonim ***** válasza:
Én amikor megtudtam, hogy babát várok, nem rögtön mondtam el a páromnak, hanem pár napot vártam. Addig tiszta ideg voltam, mert bár nem volt tervben a baba (albérletben lakunk, nekem nincs munkám), mégis vágytam rá (27 éves vagyok, a párom 32). Így kicsit aggódtam, hogy mit fog hozzá szólni. Nah, amíg nem mondtam el neki, addig 1-2 szál elment naponta, de amint elmondtam és nagyon örült neki, onnantól nem gyújtottam rá! Szerencsém van, mert itthon azóta ő sem cigizik, így nem is volt hiányzott.
2009. ápr. 23. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!