Dohányzó nők, amikor babát vártatok mikor tettétek le a cigit?
Szia!
Nekem bizonyos okok miatt csak a 13. héten derült ki, hogy babát várok. Amikor az uh-n megláttam, hogy ott csücsül odabent rögtön leraktam a cigit. Kb. 8 évig szívtam, hol többet-hol kevesebbet, de akkor gondolkozás nélkül azt mondtam, hogy a babáért mindent. Ez volt december 15-én, azóta egy szálat sem szívtam, sőt még a páromat is rászoktattam, hogy a közelemben nincs "bagó". :D Egyébként már én is undorodok a füst szagától. 1x-2x volt, hogy kívántam, de éreztem, ha rágyújtanék biztos elhánynám magam. (már bocsánat) Tehát csak a szemem kívánta, esetleg a mozdulat hiányzott. :o)
32+2 hetes km
Amint megtudtam, hogy babás vagyok letettem, bár már előtte egy héttel se nagyon bírtam szívni, mert már nem esett olyan jól, gondolj a kis pocaklakódra és menni fog,
Boldog babavárást,
24 hetes kismama:)
Szia!
A pozitív teszt után még 1-2 hétig rágyújtottam, napi pár szálat szívtam el, de rohadtul éreztem magam utána (lelkileg), így, amikor elfogyott a dobozzal, nem is vettem többet. Pár NAPIG volt csak nehéz, azóta pedig nem is értem, hogy cigizhettem valaha egyáltalán. Büdös, undorító, drága, stb...
Szóval meglepően könnyű volt, azt hittem, hogy hónapokig fogok sóvárogni utána, és láss csodát: egyáltalán nem kell soha többet!
Remélem, ha megvan a végső elhatározás, Neked is ilyen könnyen megy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!