Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dohányzó kismama vagy?

Dohányzó kismama vagy?

Figyelt kérdés
Ha terhes vagy hány hetes és dohányzol-e?sok sok választ várok,kíváncsiságból
2011. júl. 25. 12:41
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
33 hetes és nem dohányzom.
2011. júl. 25. 12:43
 2/41 anonim ***** válasza:
előtte dohányoztam, de mikor terhes lettem, abbahagytam és egy szálat nem szívtam.
2011. júl. 25. 12:44
 3/41 Niktoon ***** válasza:
57%
20 hetes vagyok és nem. És szerintem egyrészt undorító másrészt felháborító ha egy kismama dohányzik!
2011. júl. 25. 12:45
 4/41 anonim ***** válasza:
62%

Mielőtt terhes lettem, napi egy doboz simán elment. Azóta havi 1-2 szál, orvosom szerint nem gond, mások véleménye meg hidegen hagy :)

29+2 hkm

2011. júl. 25. 12:46
 5/41 anonim ***** válasza:

Nem. Nem vagyok kismama, dohanyos igen.

Viszont amikor kismama voltam, akkor dohanyos nem voltam.

Mindket gyereknel leraktam.

Szerintem vagy az egyik mukodik, vagy a masik, a ketto egyutt nem.

2011. júl. 25. 12:47
 6/41 anonim ***** válasza:
35%

Nem, soha életemben nem dohányoztam (kivé pár szálat, mikor 8.-os koromban a többiekkel együtt "vagánykodtunk" a buszmegállóban) :)

Nem bírom a szagát, hányingerem van tőle, ha meg rámfújják, attól a fejem fájdul meg.

De szerintem a gyereknek az is rossz nagyon, mikor már megszületik, és az anyja passzív dohányossá teszi őt is. :(

Nem hiszem el, hogy a gyereke nem ér annyit egy anyának, hogy legalább, mikor megtudja a terhességet, akkor végleg letegye...

2011. júl. 25. 12:51
 7/41 anonim ***** válasza:
67%
Én 7 évig dohányoztam.Nem várt baba volt,De amint megtudtam,hogy állapotos vagyok,azonnal abbahagytam a dohányzást,és azóta se dohányzom,pedig már 2 éves a fiam.Amikor gondozásra jártam,ott volt egy anyuka aki a negyedik babáját várta,és elég keményen dohányzott(napi egy doboz)Amikor a védőnő mondta hogy abba kéne hagyni,akkor neki állt feljebb,hogy na nehogy már.Ennyi jár neki.No coment.Nehéz leszokni,de szerintem egy egészséges babáért megéri.Olyan nincs hogy nem lehet.Csak akarni kell.Hét év után egyik napról a másikra le tudtam tenni,és nem voltam idegbeteg tőle,pedig volt,hogy én is elszívtam egy dobozzal.Sokaknak az a kifogásuk,hogy ideges,ha nem gyújthat rá és az a babának se jó,és az kevésbé káros ha rágyújt,mintha nem és ideges.De ezt se véleményezném.
2011. júl. 25. 12:51
 8/41 anonim ***** válasza:
Nem dohányzok, szerencsére nem is cigiztem soha.12 hetes kismami vagyok, és van egy másfél éves ördögfiókám:)
2011. júl. 25. 12:56
 9/41 anonim ***** válasza:
35%
Első terhességem elött cigiztem.Ahogy megtudtam,hogy babát várok leszoktam,sőt azóta még csak nem is kívánom.Egy kisbaba egészsége mindennél többet ér!És szerintem is felháborító ha egy kismama vagy egy kisgyerekes anyuka cigizik,főleg a gyerek mellett!!!!!Nincs olyan,hogy nem tud valaki leszokni!Akarat!!!!
2011. júl. 25. 13:04
 10/41 anonim ***** válasza:
20%
Mikor megtudtam hogy a lányommal terhes vagyok egyből letettem a cigit,bár néha elszívtam 1-2 szálat. Most a kisfiamat várom 35 hetes vagyok és napi 1-2 szálat van amikor hármat is elszívok,de kb 2-3 hete kezdtem el kívánni a cigit addig nem szívtam,tehát olyan 32 hetesen kezdtem el szívni megint. Remélem nem okozok nagy bajt,számtalan ismim van aki végig cigizi és semmi baj nincs tőle,hála istennek :)
2011. júl. 25. 13:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!