Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dohányzó kismama vagy?

Dohányzó kismama vagy?

Figyelt kérdés
Ha terhes vagy hány hetes és dohányzol-e?sok sok választ várok,kíváncsiságból
2011. júl. 25. 12:41
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
14, 7 és 3 éves. szerintem már kiderült volna!!!
2011. júl. 25. 17:17
 32/41 anonim ***** válasza:

Én 13 évig szívtam a cigit.Megfogadtam ha terhes leszek leszokom. Eléggé nem bíztam magamban,úgy voltam vele nem birom megcsinálni.

8 hónapot próbálkoztunk mire sikerült. Amikor kiderült párom elvett minden cigit,eldugdosot mindent ami csak a cigire emlékeztet. Én elemntem a boltba vettem egy doboz cigit,hogy hát velem nem fog kicseszni,nem fogok leszokni szivni fogom úgy sem jön rá.

Hazaértem a boltból,felbontottam,kivettem egy szál cigit és meg gyújtottam. Olyan rosszul lettem tőle mint amikor elsőnek rágyújtottam,és mellé még bűntudatom is volt,hogy annyit vártam már erre a csodára miért csesszem el a cigivel?

39 hetes vagyok egy slukkot nem szívtam azóta a nap óta,mert a gyerekem nagyon fontos számomra. Én is kívántam nem is egyszer mégsem gyújtottam rá.Sőt még kv-t sem iszom....

Azt meg egyenesen gusztustalannak ,undorítónak tartom,hogy terhesen az utcán meg sztk ,kórház, előtt szívja a cigit,aztán meg megy a dokihoz.

Az ilyen anyák önzőek.

2011. júl. 25. 20:36
 33/41 anonim ***** válasza:
78%

Hűha.

"Szánom az ilyen beteges anyukákat és sajnálom a gyerekeket is. Gondolom 2 percenként fertőtleníted csórót, nem homokozhat, nem mászókázhat mert koszos, nem mehet utcára mert sok az autó, stb. A védőnő és az orvos szerint is makk egészségesek a gyerekeim és szépen fejlődnek. Nincs miről beszélni."

Szerinted az az anyuka, aki EGYETLEN szál cigit SEM szív el babával a pocakjában, az beteges??

Azért, mert nem füstölöm tele a gyerekem szervezetét a cigivel, amiről köztudott, hogy mennyire káros RÁM nézve is, már szánnivaló a gyerekem egy hülye beteges anyával?

Komolyan mondom röhögnöm kell. Találkoztam már elvakult ostoba emberrel, de te azért erősen jössz föl dobogóra.

A cigi DÖNTÉS kérdése. Hogy mi az erősebb, az egód, vagy a gyereked. Nálad értelemszerűen te állsz az első helyen, nálam a gyerek. Ha ettől beteges vagyok, vállalom, legyek az. Inkább, minthogy arról győzködjem magam, és másokat, hogy ha nekem egészségesek a gyerekeim, akkor nem árt a cigi terhesség alatt.

Mert bármennyire fura is, ez önámítás. Ámítsd csak magad, aztán egy világos pillanatodban majd gondolkozz el azon, hogy a szenvedélyed fontosabb a gyerekeidnél. Van ilyen, volt gyerek, aki bele is halt az anyja szenvedélyébe, tehát ez nem új a nap alatt, de bármilyen meglepő is, ez nem normális.

Vissza a kiinduláshoz: a gyerekem eszik homokot, és 6 hónapos kora óta nem fertőtlenítettem semmit. Az immunrendszerének meg kell ismernie a világot, hogy mivel találkozhat, de a cigi szerintem nem tartozik ide, hiszen az a SAJÁT döntésed, nem a világ körülötted.

Így én beteges anyaként hagyom, hogy a gyerekem felfedezze a világot, ami nem steril, de amíg belőlem táplálkozik, addig nem mérgezem olyannal, ami nem a világ része, csak az enyém.

Bármikor az életem adnám a gyerekemért, ha nem tudtam volna pár szál büdös bagót odaadni érte, akkor szar anyának tartanám magam.

2011. júl. 25. 20:54
 34/41 anonim ***** válasza:
39%

Igazatok van. Megvilágosodtam! Akkor holnap megyek és beadom őket az intézetbe hogy ne kelljen egy ilyen anya mellett felnőniük aki elszív 3 szál cigit egy nap.

Remélem valami cigány család veszi ki őket ahol nem dohányoznak, csak döngölt padlós vályog viskóban laknak, fólia ablakokkal. Ilyeneket mondani hogy rám küldenétek a gyámügyet, a cigi miatt. Gondoljátok ennyi indok elég lenne hogy elvegyék őket. Mert más nincs. akkor igen is azt mondom, hogy SZÁNALMASOK ÉS ELVAKULT IDIÓTÁK vagytok. Ti nem ismertek engem, milyen alapon ítélkeztek? 3 cigiből, na ez az ami igazán nevetséges. Én senkit nem bíztatok a dohányzásra, csak azt mondom, hogy nem kell halálra ijeszteni és szekálni.

Marhára sajnálom, hogy valakinek olyan nehezen jön össze a gyerek. De kérdem én akkor neki jogában áll ítélni? Ennyi miatt? Jobb lenne ha ne cigiznék hanem agyba főbe verném őket? Mert sajnos van rá nem egy példa. Én amikor teherbe estem annyit fogadtam meg, hogy soha nem bántom őket és tisztességes embereket nevelek belőlük. Ehhez tartom is magam.

Azt hogy ti mit gondoltok, a beszűkült agyatokkal rólam. MAGASRÓL LESZAROM!

2011. júl. 25. 21:46
 35/41 sumergo ***** válasza:
0%

Egy kicsit rosszul értelmezed, amiket itt leírtunk. Nem az a baj, h miután megszülettek, elszívsz napi 3 szál cigit!!! A baj az, hogy a terhességed idején fontosabb volt a cigaretta, mint a gyermeked egészsége.

Még mindig tartom, h lehet, h jelenleg egészségesnek tűnnek a gyermekeid, de ne adja Isten, h erre később rácáfoljon az élet. Most már lehetsz bármilyen jó anya, ezt a dolgot már nem tudod visszacsinálni, és ezt ne vedd személyeskedésnek, ez minden dohányzó kismamára vonatkozik.

2011. júl. 26. 06:49
 36/41 anonim ***** válasza:
60%
Soha nem dohányoztam és rettentően idegesít, ha az utcán rámfújják a füstöt. Városban élünk, sőt panelban, és volt nem egy olyan eset, hogy rá kellett szólnom egy-egy lakóra, hogy legalább a liftben ne dohányozzon, várja már meg, amíg leér. Megáll a füst, én meg úgy szálljak utána be a 2,5 éves kisfiammal kismamaként. Felháborító!
2011. júl. 26. 11:14
 37/41 anonim ***** válasza:
Amúgy menjetek a P...ába, hogy lepontoztatok. Ez nem tanács volt, hanem válasz egy kérdésre. A tanácsaim hasznosak szoktak lenni. De itt ütközik ki az értelem!!!
2011. júl. 28. 16:25
 38/41 anonim ***** válasza:

Azért nem kell egyből elkapálni mindenkit gyerekestől!

Anyukám nem büszke rá, de félidős volt velem, amikor a házasságuk nagyon mélypontra jutott, és bizony rá-rá gyújtott néha.

28 éves vagyok, semmi allergiám, sőt úsztam elég sokáig!

A válaszoló sem buzdított senki arra,hogy rágyújtson pusztán leírta,hogy nem feltétlenül születik halva és hal már rákban az a gyerek,akivel néha rágyújtott az anyukája.

2011. júl. 28. 16:32
 39/41 anonim ***** válasza:

Ja, ezt meg olyan könnyű ráhúzni valakire,hogy önző anya. Nekem pl. az az önző, aki minimálbérre, albérletre, hitelre gyereket vállal, és akinek látom a gyerekét nap,mint nap,hogy soha nem vehet egy nyalókát sem, vagy nem mehet kirándulni, még 20 km-rel messzebb sem. Önző volt az anyja, mert esetleg felelőtlenül, a semmibe vállalta.

Nekem ez pl. önzőség. Szóval annyira könnyű ezt valakire ráhúzni.

Vagy önzőség az,hogy egy ismerősöm, kb. 3 havonta jár uh-ra már az elejétől, mondván elég az,nincs kedve bebuszozni a kórházba, de ő hangoztatja,hogy milyen jó anya, mert már most bioételeket eszik!

2011. júl. 28. 16:36
 40/41 A kérdező kommentje:
21:46 os szerintem igazad van,nem kell elítélni embereket ismertség nélkül!ahogy téged itt kiosztottak,ezek után már válaszolni sem merek valójában miért érdeklődtem és hogy velem mi a helyzet kismamaként!
2011. júl. 29. 19:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!