Dohányzó kismama vagy?
Aha, nem feltétlenül lesz a cigitől beteg a gyerek ez tény.
Viszont ha ezerből 1 gyerek lesz tőle beteg, az nekem már megengedhetetlen kockázat, mert a gyerekem a legfontosabb számomra, és ha ő lesz az az egy?
Ezért én szánalmasnak tartom azt az anyát, aki nem tudja letenni a gyereke érdekében, és (bocs utolsó) még szánalmasabbnak azt, aki ezzel még büszkélkedik is (mindhárom terhességemet végigdohányoztam...)
Teszek rá, hogy kinek mennyire fontos a gyereke, nem vagyunk egyformák. Nekem a legfontosabb, így SEMMIT nem kockáztattam, akár egy szál cigivel SEM.
Ha valaki önző, és saját maga fontosabb, mint a pocakban lévő kisbabája egészsége, az ő dolga. De azért nehogy már az legyen a barom, aki azért nem dohányzik, hogy nehogy ártson a gyerekének.
Jó hogy nem leszel szószóló a cigarettareklámokban, hogy a cigi széppé tesz, és tök egészséges, ugyan már.
Szerintem egyértelmű, hogy a cigi árt, és nagyon buta ember az, aki ezt nem látja be. Számtalan kutatás igazolta, hogy a dohányosok esetén mennyi egészségkárosodás alakul ki, innentől nem hiszem el, hogy létezik ember, aki nem látja át, hogy ha neki árt, akkor a pocakjában lévő babának is. Ennyire szerintem senki nem lehet hülye. Bár az előző kommentből kiderült, hogy talán mégis:(
Nem arról beszélek, hogy hülye aki nem dohányzik. Hanem arról hogy nem kell elítélni aki igen. Belélegzed azt a sok szar kipufogógázt meg a többit. Akkor ítéljük el a nagyvárosi anyukákat, amiért nem költöznek el a gyerek egészsége érdekében? Ne nevettessetek már! Ne szívjon 1-2 doboz cigit naponta, azt én sem írom alá. De napi 3 száltól az ég világon semmi baja nem lesz. Nem biztosítok neki friss levegőt, mondod te kedves kommentelő. Akkor ki a gyagyás? Írtam, hogy bent soha és ha kint a gyerek akkor kint sem. De most jöhet a tömeghiszti.
Szánom az ilyen beteges anyukákat és sajnálom a gyerekeket is. Gondolom 2 percenként fertőtleníted csórót, nem homokozhat, nem mászókázhat mert koszos, nem mehet utcára mert sok az autó, stb. A védőnő és az orvos szerint is makk egészségesek a gyerekeim és szépen fejlődnek. Nincs miről beszélni.
"Akkor ítéljük el a nagyvárosi anyukákat, amiért nem költöznek el a gyerek egészsége érdekében?" Már ne haragudj, de te agykárosodott vagy??!
A LEHETŐSÉGEKHEZ mérten kellene védeni a gyerekeket!! Nagyvárosi életet ne hasonlítsd már a dohányzással össze!!! A dohányzást seperc alatt abba lehet hagyni, ha akarod! A nagyvárosi létnek semmi köze ahhoz, hogy egy anya otthon direkt füstöli a kölkét.
Szánalmas, milyen anyák vannak. És ezeknek bezzeg születik gyerekük, a normálisaknak meg csak jó sok próbálkozás után...
"Nem arról beszélek, hogy hülye aki nem dohányzik. Hanem arról hogy nem kell elítélni aki igen. Belélegzed azt a sok szar kipufogógázt meg a többit. Akkor ítéljük el a nagyvárosi anyukákat, amiért nem költöznek el a gyerek egészsége érdekében? Ne nevettessetek már! Ne szívjon 1-2 doboz cigit naponta, azt én sem írom alá. De napi 3 száltól az ég világon semmi baja nem lesz. Nem biztosítok neki friss levegőt, mondod te kedves kommentelő. Akkor ki a gyagyás? Írtam, hogy bent soha és ha kint a gyerek akkor kint sem. De most jöhet a tömeghiszti.
Szánom az ilyen beteges anyukákat és sajnálom a gyerekeket is. Gondolom 2 percenként fertőtleníted csórót, nem homokozhat, nem mászókázhat mert koszos, nem mehet utcára mert sok az autó, stb. A védőnő és az orvos szerint is makk egészségesek a gyerekeim és szépen fejlődnek. Nincs miről beszélni.
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:01"
Te megérnél egy misét a gyámhivatalnál Édeském. Szánalmas egy nő az ilyen.
Kismama vagyok, régebben dohányoztam, már terhességem előtt letettem. Ez így helyes. Ha csak 1 ezrelék esélye is van annak, h ettől lesz beteg a baba, akkor sem szabad terhesen dohányozni, de ennél azért több az esély a betegségre, sajnos.
Aki nem tudja letenni a cigit terhessége kiderülésekor, az jobban szereti saját magát, mint a születendő gyermekét. Dohányzás nélkül is lehet beteg a baba, de miért kell rásegíteni? El lehet ítélni azért mert ez a véleményem.
Ja, 3 gyerek és egészséges??? Nem tudhatod, mit okoztál, ami esetleg még nem derült ki!!!!
25 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!