Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dohányzó kismama vagy?

Dohányzó kismama vagy?

Figyelt kérdés
Ha terhes vagy hány hetes és dohányzol-e?sok sok választ várok,kíváncsiságból
2011. júl. 25. 12:41
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Dohányoztam előtte, terhesség alatt egyáltalán nem és azóta sem. (2 éves múlt a kislányunk.)
2011. júl. 25. 16:08
 22/41 anonim ***** válasza:
9%
Olyan baromságnak tartom, hogy a baba a cigitől lesz beteg. Dohányoztam, mind a 3 terhességem alatt (napi 3 szál) és utána is. Van 3 makk egészséges gyerekem. Nekem senki ne mondja hogy a cigitől lesz beteg. A kismamák betegesek inkább, hogy ilyentől rettegnek és ilyesztegetnek másokat. Ez sem egészséges. Az ismerősöm NEM cigizett, NEM is kávézott, sőt szénsavasat sem ivott, mégis beteg lett a baba. Súlyos beteg, vízfej stb. No comment.
2011. júl. 25. 16:42
 23/41 anonim ***** válasza:
49%
Azt még hozzá teszem hogy a lakásban soha nem dohányzok csak kint. Ha kint van valamelyik gyerek akkor nem.
2011. júl. 25. 16:43
 24/41 anonim ***** válasza:
36%
Aki nem tudta letenni a szülés után a cigit, azoktól kérdezném: Nem zavar, hogy nem tudsz a gyerekednek FRISS TISZTA levegőt biztosítani? Én attól is ölni tudnék, ha az utcán ráfújják a gyerekemre a cigifüstöt!!! Nemhogy még én mérgezzem vele otthon!!!!
2011. júl. 25. 16:46
 25/41 anonim ***** válasza:
59%

Aha, nem feltétlenül lesz a cigitől beteg a gyerek ez tény.

Viszont ha ezerből 1 gyerek lesz tőle beteg, az nekem már megengedhetetlen kockázat, mert a gyerekem a legfontosabb számomra, és ha ő lesz az az egy?

Ezért én szánalmasnak tartom azt az anyát, aki nem tudja letenni a gyereke érdekében, és (bocs utolsó) még szánalmasabbnak azt, aki ezzel még büszkélkedik is (mindhárom terhességemet végigdohányoztam...)

Teszek rá, hogy kinek mennyire fontos a gyereke, nem vagyunk egyformák. Nekem a legfontosabb, így SEMMIT nem kockáztattam, akár egy szál cigivel SEM.

Ha valaki önző, és saját maga fontosabb, mint a pocakban lévő kisbabája egészsége, az ő dolga. De azért nehogy már az legyen a barom, aki azért nem dohányzik, hogy nehogy ártson a gyerekének.

Jó hogy nem leszel szószóló a cigarettareklámokban, hogy a cigi széppé tesz, és tök egészséges, ugyan már.

Szerintem egyértelmű, hogy a cigi árt, és nagyon buta ember az, aki ezt nem látja be. Számtalan kutatás igazolta, hogy a dohányosok esetén mennyi egészségkárosodás alakul ki, innentől nem hiszem el, hogy létezik ember, aki nem látja át, hogy ha neki árt, akkor a pocakjában lévő babának is. Ennyire szerintem senki nem lehet hülye. Bár az előző kommentből kiderült, hogy talán mégis:(

2011. júl. 25. 16:49
 26/41 anonim ***** válasza:
26%

Nem arról beszélek, hogy hülye aki nem dohányzik. Hanem arról hogy nem kell elítélni aki igen. Belélegzed azt a sok szar kipufogógázt meg a többit. Akkor ítéljük el a nagyvárosi anyukákat, amiért nem költöznek el a gyerek egészsége érdekében? Ne nevettessetek már! Ne szívjon 1-2 doboz cigit naponta, azt én sem írom alá. De napi 3 száltól az ég világon semmi baja nem lesz. Nem biztosítok neki friss levegőt, mondod te kedves kommentelő. Akkor ki a gyagyás? Írtam, hogy bent soha és ha kint a gyerek akkor kint sem. De most jöhet a tömeghiszti.

Szánom az ilyen beteges anyukákat és sajnálom a gyerekeket is. Gondolom 2 percenként fertőtleníted csórót, nem homokozhat, nem mászókázhat mert koszos, nem mehet utcára mert sok az autó, stb. A védőnő és az orvos szerint is makk egészségesek a gyerekeim és szépen fejlődnek. Nincs miről beszélni.

2011. júl. 25. 17:01
 27/41 anonim ***** válasza:
47%

"Akkor ítéljük el a nagyvárosi anyukákat, amiért nem költöznek el a gyerek egészsége érdekében?" Már ne haragudj, de te agykárosodott vagy??!

A LEHETŐSÉGEKHEZ mérten kellene védeni a gyerekeket!! Nagyvárosi életet ne hasonlítsd már a dohányzással össze!!! A dohányzást seperc alatt abba lehet hagyni, ha akarod! A nagyvárosi létnek semmi köze ahhoz, hogy egy anya otthon direkt füstöli a kölkét.

Szánalmas, milyen anyák vannak. És ezeknek bezzeg születik gyerekük, a normálisaknak meg csak jó sok próbálkozás után...

2011. júl. 25. 17:09
 28/41 anonim ***** válasza:
22%

"Nem arról beszélek, hogy hülye aki nem dohányzik. Hanem arról hogy nem kell elítélni aki igen. Belélegzed azt a sok szar kipufogógázt meg a többit. Akkor ítéljük el a nagyvárosi anyukákat, amiért nem költöznek el a gyerek egészsége érdekében? Ne nevettessetek már! Ne szívjon 1-2 doboz cigit naponta, azt én sem írom alá. De napi 3 száltól az ég világon semmi baja nem lesz. Nem biztosítok neki friss levegőt, mondod te kedves kommentelő. Akkor ki a gyagyás? Írtam, hogy bent soha és ha kint a gyerek akkor kint sem. De most jöhet a tömeghiszti.

Szánom az ilyen beteges anyukákat és sajnálom a gyerekeket is. Gondolom 2 percenként fertőtleníted csórót, nem homokozhat, nem mászókázhat mert koszos, nem mehet utcára mert sok az autó, stb. A védőnő és az orvos szerint is makk egészségesek a gyerekeim és szépen fejlődnek. Nincs miről beszélni.

Hasznos volt számodra ez a válasz?

A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:01"

Te megérnél egy misét a gyámhivatalnál Édeském. Szánalmas egy nő az ilyen.

2011. júl. 25. 17:11
 29/41 sumergo ***** válasza:
68%

Kismama vagyok, régebben dohányoztam, már terhességem előtt letettem. Ez így helyes. Ha csak 1 ezrelék esélye is van annak, h ettől lesz beteg a baba, akkor sem szabad terhesen dohányozni, de ennél azért több az esély a betegségre, sajnos.

Aki nem tudja letenni a cigit terhessége kiderülésekor, az jobban szereti saját magát, mint a születendő gyermekét. Dohányzás nélkül is lehet beteg a baba, de miért kell rásegíteni? El lehet ítélni azért mert ez a véleményem.

Ja, 3 gyerek és egészséges??? Nem tudhatod, mit okoztál, ami esetleg még nem derült ki!!!!

25 hkm

2011. júl. 25. 17:13
 30/41 anonim ***** válasza:
21%
Azért meg lehet nézni a mi élethelyzetünket.:) Ha itt nincsenek jó helyen a gyerekek akkor sehol. Képzeld az enyém is eszik zöldséget gyümölcsöt, főzeléket és mindent amire szüksége van. Rostosat, szűrtet iszik nem colát. Minden nap van főtt kaja az asztalon és mindenük megvan amire szükségük van. Nehogy elképzeld, hogy egy lusta hülye anya vagyok. A napi 3 cigim mellett képzeld el mindent megadok a gyerekeimnek amit csak lehet. Nincsenek verve mint egyes szadista állatoknál. Imádjuk és szeretjük őket. Ha szerinted nincsenek jó helyen, akkor te vagy beteg.
2011. júl. 25. 17:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!