Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dohányzó kismama vagy?

Dohányzó kismama vagy?

Figyelt kérdés
Ha terhes vagy hány hetes és dohányzol-e?sok sok választ várok,kíváncsiságból
2011. júl. 25. 12:41
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:

Napi 1 doboz legalább elment a terhességem előtt, amint kiderült a baba, letettem a cigit, de a párom továbbra is nagyon erős dohányos :(

23 heteske

2011. júl. 25. 13:07
 12/41 anonim ***** válasza:
7 évig dohányoztam,aztán egy napon rosszul lettem és azóta nem cigizek.Már 6 éve...Mikor a lányommal voltam terhes,volt hogy megkívántam de nem gyújtottam rá,most 21 hetes pocakos vagyok és most is van hogy megkívánom,de elsősorban a baba meg persze a saját egészségem fontosabb.És nem utolsó szempont hogy majd 600ft.Inkább a lányomra költöm.....
2011. júl. 25. 13:14
 13/41 anonim ***** válasza:

MOst dohányzom, de amint pozitívat teszteltem, letettem, és miután befejezte a fiam a szopit, akkor sajna visszaszoktam:( De soha nem dohányoznék terhesen, mert a gyerek többet érdemel egy akaratgyenge anyánál, akár egy-két szál esetén is.

És én nem hiszek abban, hogy 1-2 szál cigi nem gond.

2011. júl. 25. 13:15
 14/41 anonim ***** válasza:
15%
Gratulálok annak az anyukának/kismamának aki azzal nyugtatja magát,hogy más is cigizett terhesség alatt és nem lett baja a babának...kit érdekel más???Nem a sajátunknak kéne a legfontosabbnak lennie?Nála nem volt probléma,attól még nálam lehet.Erre kéne gondolni!
2011. júl. 25. 13:37
 15/41 anonim ***** válasza:
38 hetes vagyok, és sohasem dohányoztam. De megmondom őszintén nagyon elítélem azokat a kismamákat, akik legalább a terhesség, és a szoptatás alatt nem képesek leállni a cigivel. Sok egészséges gyerek születik úgy, hogy az anyuka dohányzott, de nagyon sok beteg is. Egy édesanyának nem lenne szabad kockáztatni!
2011. júl. 25. 14:14
 16/41 anonim ***** válasza:
véletlen baba,akire azért valamennyire számítottunk,így nagyon hamar 4 hetesen teszteltem,mióta pozitív lett a teszt nem gyújtottam rá,most 3 hónapos anyatejes baba,így nem dohányzom.Mostmár van,hogy néha hiányzik,de nem szeretnék visszaszokni..egyébként nem a cigi hiányzik,hanem a feeling,de e
2011. júl. 25. 14:25
 17/41 anonim ***** válasza:
100%

Dohányoztam terhességem előtt!

Most 19 hetes vagyok és eddig két szálat szívtam el, mert nem tudtam wc-ni, akármit ettem-ittam.

2011. júl. 25. 14:26
 18/41 anonim ***** válasza:
32%

Én is terhesség előtt egy dobozzal elszívtam, de ma már 26 hetes vagyok és egy szálat sem szívtam azóta. Büszke is vagyok rá, mert azok a kismamák akik azt mondják h egy két szál havonta nem a világ azok nem is féltik a gyereküket, csak is a kifogásokat keresik abban h nekik még mindig jó legyen. Én is 13 évig szívtam, nem tartom kizártnak h szopiztatás után visszaszokok.

Nagyon tudok haragudni a dohányzó kis mamikra, bár tudom h őket ez pont hidegen hagyja, de remélem majd h a gyermekük mikor felnő megköszöni neki azt az egészséges 9 hónapot.

2011. júl. 25. 14:37
 19/41 anonim ***** válasza:

Terhességem előtt 10 évig dohányoztam,átlag napi 1 dobozzal szívtam, bulin 2 is elment simán. 2 éve abbahagytam, de néha néha rágyújtottam, amikor stresszesebb helyzetben voltam!De akkor is mondjuk napi 1-2 szálat.

Amikor elkezdtünk próbálkozni fél éve letettem végleg, azóta nem gyújtottam rá és nem is érzem a kísértést!

Sőt zavar ha más dohányzik, hányingerem van a cigifüsttől.

9hkm

2011. júl. 25. 15:08
 20/41 anonim ***** válasza:

Sosem dohányoztam, tehát nekem nem volt nehéz lemondani róla :) Nem ártanék a gyermekemnek a cigivel, sőt ha valaki a környezetemben szívja és rámfújja a füstöt, attól is idegbajt tudnék kapni, mert állítólag még károsabb, mint az ha szívod.

12+4 hkm

2011. júl. 25. 15:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!