26hetesen nektek egyértelmű már h babátok lessz?
Figyelt kérdés
nekem észre sem veszik h baba lessz csak hallották és megkérdezik h igaz e:(meg mondják h nem látszik.pedig 26hetes vagyok2013. jan. 28. 19:14
11/15 A kérdező kommentje:
na akkor mégse akkora mint kéne:/ pedig örülnék ha jó nagy lenne már mégcsak 5-6kg-ot szedtem fel
2013. jan. 29. 14:44
12/15 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy 26 hetesen ekkorának kell lennie a pocaknak. Ne aggódj emiatt. A baba rendben van és ez a lényeg. Meg tényleg örülj amíg kicsi, mert sokkal kényelmesebb is.
13/15 A kérdező kommentje:
csak rosszul esnek a negativ beszólások h nem látszok terhesnek:/
2013. jan. 29. 17:04
14/15 anonim válasza:
Terhesnek látszol, csak éppen tél van és ilyenkor jobban felöltözik az ember. Nehezebb észrevenni, ha valaki terhes. Viszont ha nyár lenne és csak egy szál trikóban meg rövidgatyában lennél, hidd el mindenki észrevenné!
15/15 A kérdező kommentje:
ez igaz.pólóba látszik:)) remélem jön a tavasz és elég lessz vékonyabb kabát:)meg addigra leszek30-32hetes:))csak lessz pocakom
2013. jan. 29. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!