26hetesen nektek egyértelmű már h babátok lessz?
Figyelt kérdés
nekem észre sem veszik h baba lessz csak hallották és megkérdezik h igaz e:(meg mondják h nem látszik.pedig 26hetes vagyok2013. jan. 28. 19:14
1/15 anonim válasza:
Hát nekem nagyon nagy pocakom van. Sokan már minden órásnak néznek.
25hkm.
2/15 anonim válasza:
25. héten vagyunk. Nekem már tök egyértelmű, kabáton keresztül is látszik elég rendesen. Lehet majd hirtelen fogsz kigömbölyödni :)
3/15 anonim válasza:
:-), láttam én is 29 hetes kismamát has nélkül, ne bánd, kényelmesebb így a terhességed. Én már a 10. héten lebuktam, nekem egyértelműen látszódik, de ugye 2. baba.
4/15 anonim válasza:
Ha ülök akkor nekem se látszik sőt nagykabátban sem látszik. Pedig 30hetes vagyok első babával. Olyan a hasam ülve mintha "kövér lennék". Volt már rá példa hogy egyik ismerősöm nem tudta hogy baba lesz és megszólt hogy meghíztam :) Mikor mondtam hogy terhes vagyok zavarban volt.
6/15 anonim válasza:
Nagykabátban rajtam se látszik meg. Mostanában kaptamegy-két rosszindulatú beszólást, hogy jól meghíztam. Persze ezek csak olyan 'látásból' ismerősek, nem kérdezné meg mi a helyzet. De ha az teszi boldoggá, hogy nekem terhesen egy kicsit nagyobb seggem van, mint neki alapjáraton...:D hát ennyi öröme legyen
7/15 anonim válasza:
Szia.
Hát nekem olyan 50-50%-ban látszik.Ha itthon vagyok és csak egy melegítő naci meg egy póló van rajtam,akkor szépen lehet látni a pocakomat,de ha felveszem a kismama nacit meg egy pulóvert,akkor nem nagyon látszik,akkor inkább csak úgy nézek ki,mint aki csak szimplán kövér. :/ Már 10 kilót felszedtem,és a saját sógornőmtől kaptam meg azt a fejemre,hogy húú de sokat felszedtem. :/ Hát 88,5 kiló vagyok,úgyhogy lehet,hogy aki nem tudja,hogy babám lesz az csak azt hiszi,hogy kövér vagyok és nem terhes,de én a tükörben már látom magamnak,hogy szép kerek a pocim :)
25+6 hkm
8/15 anonim válasza:
Nekem sem volt nagyobb a 25ik heten, aztan megugrott rendesen a 30ik körül.Most sincs oriasi pocim, de a baboval minden ok es ez a lenyeg:-) 39+4 hkm
9/15 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a választ.:) nálunk is minden rendbe van ezen kívül.
2013. jan. 28. 21:33
10/15 anonim válasza:
Igen, mindkét babával egyértelmű volt már ekkor. Mondjuk kb 2szer akkora a hasam, mint neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!