Első babásoknál pocak mikor lett egyértelmű?
Figyelt kérdés
2012. dec. 25. 11:27
1/7 anonim válasza:
Arra gondolsz,hogy mikor látszódott már egyértelműen?
Nekem a 24 hét körül.
37+2 hkm
2/7 anonim válasza:
aki ismert, az a 9-10 hét környékén már rákérdezett.
a tömegközlekedésen a helyet a 15. hét környékén kezdték átadni, ekkor már nagyon nyilvánvaló volt.
5/7 anonim válasza:
Akik tudták azoknak kb a 20.héten már észrevehetö volt,ismeretleneknek kb mostanában,29hkm vagyok :)
6/7 anonim válasza:
20. hét környékétől már eléggé egyértelmű volt előtte inkább nem kérdeztek rá gondolom nem voltak még tuti biztosak benne és nem akartak megsérteni :D Volt már akkor is egy kis pocakom de rá lehetett fogni h kicsit összeszedtem magam :)
7/7 anonim válasza:
16-17 hetesen már az alsó tagozatos tanítványaim is észrevették, akkor már elég egyértelmű volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!