Ma voltam 12 hetes uh de 4d-sen, és kérdeztem h fiú e vagy lány? és egyértelmű választ nem adott annyitt mondott h vmi két csikot lát ami lányra utal, biztos h lány lessz e? (mert kisfiút szerettünk volna) volt akinek ilyet mondtak és közbe fiú volt?
Szia
Az első gyermekünknél a 23. hétig lányt mondtak. Ekkor mentünk 4d-re ott egyből megmondták, hogy fiú és tényleg az is lett. :)
Most a másodiknál, a 14. héten voltunk 4D-n, akkor lányt mondtak és az is lesz.
Hát, nem tudom. 4d-n azért elég pontosan meg tudják mondani a baba nemét. Igaz még elég pici a tietek.
én is nemrég voltam 12 hetes uh-n ami 4D-s volt.én direkt nem kérdeztem rá a nemére..de azt mondta a doki h van sejtése..szeretném-e tudni..erre majd mondta h kislány.
az asszisztens utána mondta h ha magától mondja a doki h mit lát akkor valószínű h az is lesz..de mivel Te rákérdeztél és nem mondta tutira..így sztem még lehet fiú a kislányból!:)
Nálam pont fordítva volt. A 20. hétig fiút mondtak (van már két fiam), majd a genetikain változott és kislány lett. Azóta 5x erősítették meg. :)
32 hkm
2. vagyok
ma voltam uh-n 15 hetes vagyok és már nem kislány hanem kisfiú:D már nem tudom h mit gondoljak :) még mutatta a kukiját is.de a 12. héten meg azt mondták h hűlt helye a kukinak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!