Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK, mi az, ami számotokra egyértelmű jel, de nem nyomulás? 16/l
Figyelt kérdés
2012. febr. 2. 15:45
1/14 anonim válasza:
Sokszor mosolyog rám, keresi a tekintetem, a közelségem, vállamhoz ér, combomhoz ér
2/14 anonim válasza:
hosszu szemezés,mosoly,probál olyan helyen lenni mindig ahol énis közelbe vagyok,sokszor igazgatja a haját ilyenek:D
3/14 anonim válasza:
Szerintem ez kicsit személyfüggő.Én nyomulásnak vettem ha a csaj mindig odajött beszélgetni olyan témáról ami engem nem érdekelt és áthívott magához,elkérte a számom pedig a nem törődömség minden jelét kimutattam.Ha egyszer-egyszer mond neked egy-két bókot akkor az nekem nem nyomulás de ha egyértelműen látszik hogy nem akarok semmit se és mégis mindig erőlteti akkor az már nyomulás.14/f
4/14 anonim válasza:
Az se nyomulás ha oda mész hozzá és megkérded: van e kedved járni. A nyomulás az amikor már szinte nem hagyod békén.
5/14 anonim válasza:
utolsóval értek egyet, mutasd ki bátran, ahogy jól esik, ne az legyen az akadály, hogy majd "nyomulásnak veszi". Mi is örülünk a közeledésnek! Persze, ha úgy érzed, hogy feltétlen neki kéne tennie valamit, akkor hagyd, így jártál.
6/14 anonim válasza:
Ami teljesen egyértelmű, az a gyakori érintés, birizgálás..
7/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a hasznos válaszokat X) Csak annyi még, hogyha kicsit félreérthető, perverz dolgokat mond nekem néha, akkor bejövök neki? (Szerintem visszafogottabb lányokkal szemben, szóval ha érthető, nem markol bele minden csaj seggébe az utcán)
2012. febr. 3. 21:30
8/14 A kérdező kommentje:
Még 1 fontos kérdés: Hogyan kerüljek olyan helyeztbe, hogy megérintsem? Nem tapizhatom le csakúgy a buszon... XDXD
2012. febr. 7. 21:46
9/14 anonim válasza:
Ha letérdel elém a csaj, és boci szemekkel nézve könyörög, hogy kapjam elő a brét :D
10/14 anonim válasza:
Ha szétteszed a lábad és csak kacsintasz hozzá (nem könyörögsz) az még belefér (Y)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!