Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egyértelmű jel?
Van egy lány, ha találkozunk a folyosón mindig rámmosolyog, rámköszön, int a kezével.
Ismerem, de ismeri az osztálytársaimat is, velük nem csinálja ezt.
15l az illető
Lány vagyok,de én csak akkor köszöngetek valakinek és mosolygok rá, hogy ha számomra sem közömbös az illető!Szerintem ez egy jó jel!;)
Próbálj meg vele beszélgetni,kezdetben általános témákról(ha eddig még nem beszéltetek),és esetleg ezután hívd el valahova.
Az illető lány helyében én nagyon örülnék,hogy ha a fiú lépne valamit(lehet hogy ő is pont erre vár),mert oké, hogy 21.század,de azért mégis jobb érzés, hogy ha a fiú hívja el a lányt!
Szóval hajrá!(aztán majd írj,hogy mi lett végül;))
Kedves Kérdező!Nem ismerlek véletlenül?:)
Mert az egyik lány osztálytársam is ugyanebben a szituációban van egy fiúval!A köszönésig már eljutottak,de sajnos innen nem igazán akaródzik nekik továbblépni,pedig mindketten tetszenek egymásnak!A lány vár arra,hogy a fiú lépjen valamit,a fiú meg gondolom a lányra vár!
Lehet,hogy tényleg egyről beszélünk,de ha mégsem akkor is lépj valamit a lány felé,hisz ezek szerintem már jó jelek!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!