Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nyomulas lenne vagy sem?
Arra gondoltam, hogy a nyaron szerveznek egy bicikliturat Norvegiaba es Svedorszagba. Mivel szeretem a metal zenet, es a srac is szereti, aki tetszik, arra gondoltam, hogy irnek neki e-mailt. Mivel o megszallott biciklis.
Szoval, ha irnek neki, hogy tudna-e par tippet adni, hogy mit erdemes megnezni, milyen hires/hirhedt metal helyek vannak arrafele,"a norveg black metal nyoman" vagy valami ilyesmi cimszoval, es hozzatennem, hogy o is szivesen lenne latva.
Korabban mar emlitettem neki futolag, akkor azt mondta, hogy ez egy jo otlet csak kis szervezest igenyel.
Ez igy nyomulas vagy ok a dolog? Nem akarom, hogy azt higyje, hogy total odaig vagyok erte, de valami jelet szeretnem adni, hogy szeretnek vele tovabbra is kapcsolatban maradni es baratkozni.
amire norvégiába kitekersz biciklivel addigra meghalsz
amúgy milyen bicikli?kemping?
ez így nyomulás
és akkor mivan?
Egyreszt Londonbol mennenk, de lehet, hogy repulovel odaig, es ott berelni bringat. Nem kempingbringat nyilvanvaloan. Azzal tenyleg meghalnek :D
Megfogadtam, hogy soha tobbet nem nyomulok egy pasira se, csak neha nem erzem, hogy hol van a hatar, ezert kerdem itt.
Szerintem is jó ötlet, csak jól meg kell szervezni, csináltál már ilyet?
És nem nyomulás, abszolút. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!