1/10 anonim válasza:
hát..... majd a 18-20 hetes nagy uh jobban meg tudják mondani
2/10 anonim válasza:
Minden második kérdés te vagy:D
Nekem két lány után jött a fiú, még sem mutogatom mindenfele:D
3/10 anonim válasza:
én ebből nem tudom megállapítani bár nem vagyok szonográfus, majd a következő uh-n biztos kivehetőbb lesz
4/10 anonim válasza:
Alulról kellene látni, vagyis azt ami a lába között van!
Oldal nézetből nem lehet megállapítani a nemét! Ez lehet a köldök zsinór is, vagy a lábfeje
5/10 A kérdező kommentje:
Alulról is láttuk egy öt percig mutatta a doki, egyértelműen mondta, hogy kisfiú lesz!
2013. jan. 17. 14:31
6/10 anonim válasza:
ha ő azt mondta, hogy egyértelmű, akkor itt minek rákérdezni????????
7/10 anonim válasza:
a képen tényleg fütyinek néz ki amit bekarikáztál, de kicsit fent van, meg olyan furi de ha a doki azt mondta akkor biztos az :))
ha alulról is megnézte az biztosabbat mutat,,,,meg majd a 16. héten biztos tutire kiderül....
8/10 anonim válasza:
Tök jó, a doki biztosra mondta, de te egy közepes minőségű KÉP alapján várod laikus fórumozóktól, hogy megmondják a tutit? A dokid vagy 5 percig nézte ÉLŐBEN és azt mondta fiú. Akkor bizonyára az. De ami be van karikázva, az szerintem nem fütyi.
9/10 anonim válasza:
Az én kisfiam pöcke is pontosan így meredezett az ég felé a 12. hetin.:) Kislányoknál is van még pöcök ebben a korban, de az állítólag párhuzamosan áll a gerinccel, nem pedig 30 fokban (vagy annál nagyobb fokban) felfelé.
10/10 anonim válasza:
Ez alapján a kép alapján lehet a lábfeje is. De ha a dokinő azt mondta, hogy fiú, akkor bizony fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!