Nem tudok a fiamnak babakocsit venni. Mit csináljak?
Kedves 3-as ezt most muszáj volt??? Számítottam rá hogy lesz ilyen beszólás!:(
Mi jogon ítélkezel te,honnan tudod hogy nem e átmeneti állapot? 9hónap alatt sok minden változhat,lehet mikor eldöntötték hogy babát szeretnének biztos volt az anyagi helyzet!
12-es, kedves, hogy véded. Alap esetben én is védem, akik rossz helyzetbe kerültek valami miatt. De gyereket vállalni a semmire? Ha nincs 10 ezer forintja a babakocsira, hogy fog tápszert venni, ha esetleg nem tudja szoptatni? Pelenkát, cumisüveget, stb? És ez még csak a csecsemőkor! Mi lesz utána? Ne mondd már, hogy ez nem felelőtlenség!!! (Persze lehet, hogy most kerültek ilyen helyzetbe, de akkor egyáltalán nem volt tartalékuk, azaz megint ugyanott vagyunk.)
Ha én így állnék anyagilag, és nem is számíthatnék segítségre, bizony örökbe adnám. 4 gyerekem van, tudom, mennyibe kerülnek.
Nem csak a 12-es védi,hanem én is.
Mégis kinek gondolod magad,hogy ismeretlenül nekiállsz egy segítséget kérő Anyának.
Tudod,tartalék nem mindenkinek van és azért mert az ember nem milliomos még vágyhat gyerekre,jóhogy már Te nem mondod meg neki,hogy adja örökbe.
Rólad is lehetne ítélkezni ismeretlenül,például hogy azért szültél 4 gyereket,hogy jól eltengj az utánuk kapott pénzből...
Na ez,hogy esik?
Engem is le lehet pontozni,de ne higyjük már magunkat az Atyaúristennek!
Én is anyaságiból vettem, bár azért, mert drágát szerettem volna.
Nekem az lenne a kérdésem, hogy 2 éven keresztül nem fogod babakocsiban tolni? Vagy mit szeretnél? Valaki ajánlja fel, hogy vesz/visz neked egyet?
De őszintén?????
off: nem tudom, hogy miért gondolja valaki, hogyha nagycsaládos az ember, akkor azt az állam tartja el????? A 16 e ft/gyerek családi???? Ami elmegy a gyerekre???? sőt, sokkal több elmegy havonta egy gyerekre.
Akinek nincs legalább 3 gyereke, annak fogalma sincs, hogy mennyibe is kerülnek. HOgy lehet azt írni, hogy az állam tartja el őket???? Ezt hogy érted? Miről nem tudok???? Az állam nem ad semmi többet, sőt 3-4 gyerek esetén is csak egyfajta juttatás jár, független, hogy többet nevelsz, vagy velük otthon. Akkor miről beszélünk?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!