Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem tudok a fiamnak babakocsit...

Nem tudok a fiamnak babakocsit venni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ismerősöknek nincs,nemsokára szülök és nincs babakocsim.Sajnos 10-20 ezer forintokat nem tudok rá költeni.
2013. jan. 28. 13:26
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%
szerintem az első két három hétben nem olyan fontos a babakocsi ha van egy hordozód az pont elég és ha megkapod az anyaságit majd megveszed, ne idegeskedj
2013. jan. 28. 13:39
 12/38 anonim ***** válasza:
31%

Kedves 3-as ezt most muszáj volt??? Számítottam rá hogy lesz ilyen beszólás!:(

Mi jogon ítélkezel te,honnan tudod hogy nem e átmeneti állapot? 9hónap alatt sok minden változhat,lehet mikor eldöntötték hogy babát szeretnének biztos volt az anyagi helyzet!

2013. jan. 28. 13:40
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
2013. jan. 28. 13:40
 14/38 Golan Trevize ***** válasza:
100%
Mikor fogsz szülni?
2013. jan. 28. 13:44
 15/38 anonim ***** válasza:
64%

12-es, kedves, hogy véded. Alap esetben én is védem, akik rossz helyzetbe kerültek valami miatt. De gyereket vállalni a semmire? Ha nincs 10 ezer forintja a babakocsira, hogy fog tápszert venni, ha esetleg nem tudja szoptatni? Pelenkát, cumisüveget, stb? És ez még csak a csecsemőkor! Mi lesz utána? Ne mondd már, hogy ez nem felelőtlenség!!! (Persze lehet, hogy most kerültek ilyen helyzetbe, de akkor egyáltalán nem volt tartalékuk, azaz megint ugyanott vagyunk.)

Ha én így állnék anyagilag, és nem is számíthatnék segítségre, bizony örökbe adnám. 4 gyerekem van, tudom, mennyibe kerülnek.

2013. jan. 28. 13:55
 16/38 anonim ***** válasza:
43%

Nem csak a 12-es védi,hanem én is.

Mégis kinek gondolod magad,hogy ismeretlenül nekiállsz egy segítséget kérő Anyának.

Tudod,tartalék nem mindenkinek van és azért mert az ember nem milliomos még vágyhat gyerekre,jóhogy már Te nem mondod meg neki,hogy adja örökbe.

Rólad is lehetne ítélkezni ismeretlenül,például hogy azért szültél 4 gyereket,hogy jól eltengj az utánuk kapott pénzből...

Na ez,hogy esik?

Engem is le lehet pontozni,de ne higyjük már magunkat az Atyaúristennek!

2013. jan. 28. 14:10
 17/38 anonim ***** válasza:
73%
Mi is kerültünk ilyen helyzetbe.Volt előtte pénzünk,na nem úsztunk a pénzben,hanem megvettük amit kellett.Férjemet kirúgták az összes félretett pénzünk,ami a kisfiunkra volt elment arra,hogy egyáltalán megéljünk.Mi az anyaságiból vettük meg a babakocsit.Kaptunk kölcsön hordozót,de azt is vettünk az anyaságiból.Soha nem lehet tudni,hogy mi jön közbe:S Azóta szerencsére van munkája a férjemnek és remélem hamarosan nekem is.2,5 éves a kisfiunk.
2013. jan. 28. 14:13
 18/38 anonim ***** válasza:
41%

Én is anyaságiból vettem, bár azért, mert drágát szerettem volna.

Nekem az lenne a kérdésem, hogy 2 éven keresztül nem fogod babakocsiban tolni? Vagy mit szeretnél? Valaki ajánlja fel, hogy vesz/visz neked egyet?

De őszintén?????

off: nem tudom, hogy miért gondolja valaki, hogyha nagycsaládos az ember, akkor azt az állam tartja el????? A 16 e ft/gyerek családi???? Ami elmegy a gyerekre???? sőt, sokkal több elmegy havonta egy gyerekre.

Akinek nincs legalább 3 gyereke, annak fogalma sincs, hogy mennyibe is kerülnek. HOgy lehet azt írni, hogy az állam tartja el őket???? Ezt hogy érted? Miről nem tudok???? Az állam nem ad semmi többet, sőt 3-4 gyerek esetén is csak egyfajta juttatás jár, független, hogy többet nevelsz, vagy velük otthon. Akkor miről beszélünk?????

2013. jan. 28. 14:37
 19/38 anonim ***** válasza:
82%
Ja tényleg az anyaságiig ráér,főleg hogy ilyen hülye idők vannak még minimum 4 hétig nem ajánlatos kivinni csak szellőztetni a szobájában,az ikreim decemberben születtek és majd csak jóval születésük után vettem kocsit hisz az ilyenkor még nem létszükséglet ,volt hogy hordozóban kitettem őket egy 10 percre...nem kell mindennek meglenni születésre,ami fontos csak az meg legyen és kész,ja meg a nagy boldogság a többi majd pótolódik;)
2013. jan. 28. 14:41
 20/38 anonim ***** válasza:
82%
Írd meg melyik városban élsz, és megkeressük neked a legolcsóbb megoldást, ha gondolod. :)
2013. jan. 28. 14:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!