Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek baj, hogy olyan...

Szerintetek baj, hogy olyan babakocsit vettem (újszülöttnek) ami csak egyirányból tolható?

Figyelt kérdés
Nagyon jó kis kocsi egyébként, újszülött kortól használható. Jövő hónapban jön a baba. Igaz télen úgysem fogom szinte kivinni.. De nem nagyon látok senkit újszülött babát úgy tolni, hogy nem szemből van a baba :/
2013. jan. 23. 23:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

A miénk is ilyen, használtan kaptuk, örültem, hogy ingyen volt, eszembe sem jutott, hogy emiatt visszautasítsam.

7 hetes a babánk, eddig semmi hátrányát nem láttam.

2013. jan. 23. 23:59
 2/15 A kérdező kommentje:
Mi azért választottuk ezt, mert csak 6 kg az egész és elég keskeny is. Nagyon könnyű lesz közlekedni vele. Vettem előtte egy nagyot de azt el is adtam egyből mert be sem fért a lakásba... A postán a dobozban az 20 kg-t nyomott. Ez meg álom hozzáképest. Csak itt meg a tolókar gondolkodtat. De persze ezt nem cserélném le. Csak kíváncsi vagyok a véleményekre :)
2013. jan. 24. 00:04
 3/15 anonim ***** válasza:
Nekunk is ilyen van, de nagyon megbantam. Főleg ha szembeszél volt rossz.
2013. jan. 24. 00:14
 4/15 anonim ***** válasza:
Ez így van. Nyáron egyfolytában sütni fogja a nap a szemét, fúj a szél stb... Ha keskeny az meg azért nem jó mert nem fér bele a bundazsák. De miért is nem viszed ki télen? Az nagyon jót tesz neki. Mondjuk ha a jövő hónapban érkezik akkor már hamarosan tavasz lesz, de ott a következő tél is....
2013. jan. 24. 06:46
 5/15 anonim ***** válasza:
Nem vennék ilyen kocsit. Oké, hogy még most nincs/nem lesz vele gond. De később igen. Kisüt a nap, amit nem minden csemete visel jól. Vagy fúj a szél. Nekem volt olyan sétám, hogy szinte minden sarkon fordítottam a tolókart, mert sehogy nem volt jó a picurnak. A keskeny kocsi meg azért nem jó, mert a baba nem fog benne kényelmesen elférni, főleg ha nagyobb lesz. Szerintem ha ajándékba is kapnák egy ilyen babakocsit, akkor hamar megválnék tőle.
2013. jan. 24. 07:01
 6/15 anonim ***** válasza:
Szerintem sem jó az ilyen kocsi újszülöttnek. Mi is volt, hogy állandóan fordítgattuk a tolókart,mert fújta a szél, belesütött a szemébe a nap. Arról nem beszélve, hogy én nem is lettem volna nyugodt, ha nem látom a babámat séta közben, amíg pici. A keskeny babakocsi sem túl jó, nagyon gyorsan kicsi lesz a babának.
2013. jan. 24. 08:41
 7/15 anonim ***** válasza:

Nekem is egy irányból tolható kocsink volt. Semmi gond vele. HA fúj nagyon a szél, felteszed az esővédőt. HA süt a nap, teszel rá kis esernyőt, vagy odacsíptetsz egy pelust.

Ne azt nézd, hogy más hogy csinálja, hanem, hogy Nektek mi a jó. HA menet közben kiderül, hogy mégsem tökéletes, lecseréled.

2013. jan. 24. 09:08
 8/15 A kérdező kommentje:
A szélre meg a napra én is is kitudok találni valamit. Annyira meg azért nem keskeny, hogy egy bundazsák ne férjen bele :) :) Nem a legcsövesebb fajta babakocsit vettem... Azt sem írtam, hogy nem hordom ki télen. Azt írtam, hogy nem nagyon.... A jövő tél meg nem tartozik ide. A mostani télre értettem.
2013. jan. 24. 10:21
 9/15 A kérdező kommentje:
Igazából csak az aggaszt, hogy nem fogom szemből látni a babát... Ezért írtam ki a kérdést, de pont ezt kihagytam belőle. :)
2013. jan. 24. 10:26
 10/15 anonim ***** válasza:

Szerelj a karfára egy kis visszapillantó tükröt :)

Úgy is állandóan leálltok majd valamiért, akkor rápillantasz. Az elején úgyis inkább alszik a kocsiban, mikor meg nagyobb, majd nézelődik.

Semmi baja nem lesz.

2013. jan. 24. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!