Milyen lázmérőt ajánlotok újszülöttnek?
Nekünk van itthon digitális és cumis lázmérő is, a férjemnek mondtam, hogy hozzon majd higanyosat is... A védőnőm szerint viszont a higanyost nem szabad használni, mert ha eltörik, a baba belélegzi a higanyt... De miért törne el??? Azért beszerzünk mi is egyet, szerintem is az mér a legpontosabban.
37+4 hkm
Nekünk higanymentes analóg van, 5 perces.
A digitálisban nem bízok, eddig mindig valótlant mért ha próbáltam, így nem is vettünk.
Szia! Nekünk sima digitális van. Nem vettünk neki külön hőmérőt. én féltem a higanyostól(meg már nem is lehet kapni nagyon). A hőmérő akár kaki gond meginditásában is segit,s a popsiba egy higanyost nem szivesen dugok bele.
Szerintem semmi gond nincs a higanyossal sem.Mienk mondjuk 2ezer ft körül volt,máshogy is csipog ha magasabb a testhője az embernek. :D
Higanyosat már rég nem lehet venni, betiltották.
Én a flexibilis végű digitális lázmérőt ajánlom, gyors, pontos és biztonságos.
Van fül- és homloklázmérőnk is de volt már, hogy egy egész fokot tévedett. Pici babánál a legjobb, ha végbélben méred. Nem olyan borzasztó ám nekik, mint amilyennek mi gondoljuk, az én babám sosem sírt tőle, nincs vele semmi problémája :)
Ilyenünk van:
Nehezebb lerázni, mint a higanyost (én zokniba téve pörgetem meg), de szerintem van olyan pontos.
Digitálisat nem fogunk venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!