Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen lázmérőt ajánlotok...

Milyen lázmérőt ajánlotok újszülöttnek?

Figyelt kérdés
2012. okt. 26. 11:13
 1/10 anonim ***** válasza:
sima digitális lázmérő mást nem
2012. okt. 26. 11:15
 2/10 anonim ***** válasza:
Jól körül kell nézni mert a sima digitálisról nekem nincs jó véleményem és nem igazán lehet bízni bennük...36,9-et mért,de miután túl meleg volt a gyerek így a nagy becsbe tartott higanyost előszedve 39-et mértem.
2012. okt. 26. 11:18
 3/10 anonim ***** válasza:
Lehet digitális, processzoros, lcd kijelzős, 8 nyelven beszélő is de a higanyos az igazi. Hiba nélkül, megbízhatóan működik. Én ezt ajánlom.
2012. okt. 26. 11:30
 4/10 anonim ***** válasza:

Nekünk van itthon digitális és cumis lázmérő is, a férjemnek mondtam, hogy hozzon majd higanyosat is... A védőnőm szerint viszont a higanyost nem szabad használni, mert ha eltörik, a baba belélegzi a higanyt... De miért törne el??? Azért beszerzünk mi is egyet, szerintem is az mér a legpontosabban.

37+4 hkm

2012. okt. 26. 11:44
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekünk higanymentes analóg van, 5 perces.

A digitálisban nem bízok, eddig mindig valótlant mért ha próbáltam, így nem is vettünk.

2012. okt. 26. 11:55
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia! Nekünk sima digitális van. Nem vettünk neki külön hőmérőt. én féltem a higanyostól(meg már nem is lehet kapni nagyon). A hőmérő akár kaki gond meginditásában is segit,s a popsiba egy higanyost nem szivesen dugok bele.

Szerintem semmi gond nincs a higanyossal sem.Mienk mondjuk 2ezer ft körül volt,máshogy is csipog ha magasabb a testhője az embernek. :D

2012. okt. 26. 12:01
 7/10 anonim válasza:
én nekem mindegyik van. Eddig itthon csak higanyos volt, de a babónak beszereztem egy digitálisat. Mivel sok ellent mondást is olvastam a digitálisról, ezért majd mind kettőt bevetem, ha kell.
2012. okt. 26. 12:48
 8/10 anonim ***** válasza:

Higanyosat már rég nem lehet venni, betiltották.

Én a flexibilis végű digitális lázmérőt ajánlom, gyors, pontos és biztonságos.

Van fül- és homloklázmérőnk is de volt már, hogy egy egész fokot tévedett. Pici babánál a legjobb, ha végbélben méred. Nem olyan borzasztó ám nekik, mint amilyennek mi gondoljuk, az én babám sosem sírt tőle, nincs vele semmi problémája :)

2012. okt. 27. 03:18
 9/10 anonim ***** válasza:

Ilyenünk van:

[link]

Nehezebb lerázni, mint a higanyost (én zokniba téve pörgetem meg), de szerintem van olyan pontos.

Digitálisat nem fogunk venni.

2012. okt. 27. 09:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Két gyermekem van. Vettem digitális fül lázmérőt, van 4 digitális lázmérőnk és eddig csak a higanyos mért rendesen. Lehet kapni üveg lázmérőt, de újabban higany helyett spéci alkohollal van feltöltve, állítólag az is pontos, most olyat fogok venni. Már unom, hogy láz esetén kínlódás van folyton.
2012. nov. 21. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!