Kismamák vagy téli babát várók! Milyen overállt ajánlotok újszülöttnek? (bővebben lent)
62-es overállt szeretnénk venni, olyat, ami zsákká alakítható, s az eladó a 68-ast ajánlotta, mert azt még két évig ki tudnánk használni. Szerintünk a 62-es bőven elég, de mivel első baba, kikérnénk mások véleményét is. Mi arra gondoltunk, hogy a 62-es is nagy lesz eleinte, s félünk, hogy a 68-asban elveszne a baba. Már megrendeltük, mert a legtöbb helyen már nem kaptunk, s csak 68, 74esek voltak, de mondta a nő, hogy gondoljuk még át jövőhétig.
Ti milyet vettetek az újszülöttnek? Január végi baba lesz.
Februárra vagyok kiírva (második baba). Még nem vettem, de ezen én is gondolkodtam. Nem első baba, nagyobb méretből van, amit a lányom hordott tavaly télen, akkor volt 3-4 hónapos (tavaly októberi a lányom) de az most nagyon nagy lesz. De hogy a 68-ast 2 év múlva is fogja hordani??? Hát ezt nehezen tudom elképzelni. Hacsak nem akkorra várjátok majd a következő bébit. Én 62-est gondolnék, vagy max 56-ost, de azt nagyon gyorsan kinövi, és ki tudja márciusban milyen idő lesz még...
Boldog babavárást!
Első vagyok. Már jövő télen sem fogjátok tudni használni. Nem is értem miért mondta, hacsak nem állítható valami módon, de én még olyat nem láttam. A lányom 14 hónapos, tavaly télen -mint írtam- 68-as körül volt az overál mérete, de hogy is tudnám már ráadni, mikor legalább 86-os kell már Neki és olyan amiből kint van a lába, hiszen már jár.
Szóval jó döntés Nektek a 62!
62est vegyel szerintem.
Ket teli gyermekem van, mindkettonek 62es overallt vettunk elso korben (szinten labzsakossa alakithatot). Eleinte kicsit nagy volt, de nem durvan, az 56os viszont nem tartott volna ki tel vegeig, igy ez volt a tokeletes meret.
A 68ast en sem tudom elkepzelni hogyan lehetne 2 evig hordani.
Az elso fiam november vegen szuletett, kovetkezo ev novembereben mar 92es overallt vettem, nagy fiu volt.
A masodik fiam februarban szuletett, 80as overallt vettem neki szeptember elejen, most eppen jo ra, nag eselyt latok arra, hogy telen kinovi.
Nem tudom, hogy mit csinalnek most egy 68as overallal, ha arra beszeltek volna ra taval telen...
Mi 62-est vettünk, és abban is teljesen elveszett. :) (54 centivel született)
A 68-as még nagyon nagy egy újszülöttnek, jövő télen meg már ki tudja mekkorára nő!
Sikerült vennem overállt :) 62-eset vettem, az újpesti áruházban kaptam végül, s az volt az utolsó darab, így legalább nem kell járkálnom utána, s olyat vettem amilyet akartam, átalakíthatót. Ja, s még olcsóbban megkaptam mint a piacon:)
Köszönöm mindenkinek a válaszát s a segítségét. S Boldog babavárást, könnyű szülést kívánok minden kismamának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!