Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi kellhet egy újszülöttnek?

Mi kellhet egy újszülöttnek?

Figyelt kérdés
Lassan a terhességem végére érek, és még semmit sem vásároltam. Fogalmam nincs, hogy valójában mi is kellhet egy újszülöttnek. Ruhák, pelus, cumi, kiskád, kiskocsi és ennyi? Egyáltalán milyen ruhák, milyen cumi??? Kétségbe vagyok esve, mivel eddig azt mondta mindenki, hogy még ráérek a vásárolgatással...Most meg nincs segítségem! Segítene valaki kérem? Köszönöm!
2013. jan. 22. 06:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Itt pontosan leírják mire lehet szükség.

[link]

2013. jan. 22. 07:01
 2/4 anonim ***** válasza:
szia én 5db 56-os ruhát vennék a többi legyen 62es hossz ujju rugi hosszu ujju badyk kispléd kiskád kiságy pelenkázo fürdetölepedö textilpelenka vatta majd a köldökcsonk kezeléshez overáll a kiságyba lepedö fürdetökád pelekázo korházba neked háloing papucs szoptatos melltarto törülközö stb stb..
2013. jan. 22. 07:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Én a védőnőmtől kaptam egy listát ami leírja pontosan mi kell a babának és a mamának a kórházi napokra, ruhák, ápoló szerek és papírok.

De terhességem elején kaptam egy kis tájékoztató füzetet és abban is le volt írva szinte ugyan az.

25hetes kismami

2013. jan. 22. 10:12
 4/4 anonim ***** válasza:
1-es köszönjük szépen. Szerintem sokak nevében írhatom, én pl. ki is nyomtattam magamnak a listát, így könnyebben fel tudok majd készülni!Próbálkozós 30/N
2013. jan. 22. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!