Újszülöttnek mit vegyek a kiságyba, milyen ágyneműt?
Figyelt kérdés
Matracig megvagyunk.
Pléd,vízhatlan lepedő,takaró vagy hálózsák,párna?
2012. szept. 26. 19:33
1/6 anonim válasza:
baldahin szettet- van rácsvédő-fejvédő ki minek mondja,kispárna-lapos, takaró, baldahin esetleg kiságyra tehető pelustartó is-mi vettünk ugyanolyan színű szoptatópárnát, meg kókuszpólyát is-gyönyörű csajos rózsaszínt és valami állatok voltak rajta.
2/6 anonim válasza:
MAtrac, gumis lepedő, textilpelus a feje alá, takaró, ágynemű huzat, rácsvédő.
38hkm
3/6 anonim válasza:
takarót és párnát nem szabad használni a fulladásveszély miatt
4/6 anonim válasza:
Rácsvédő, takaró, gumis lepedő. A hálózsák jó takaró helyett, ha "takaróérzékeny" a baba. (az enyém mindig leforogja)
5/6 anonim válasza:
Én rácsvédőt teljes hosszot vettem (360 cm-es), mert azt láttam a húgomnál, hogy ahogy elmozog a picur, kidugja a lábát ott, ahol vége a rácsvédőnek.
6/6 anonim válasza:
Amit mi vettünk, ill veszünk:
kókuszmatrac, vízhatlan gumilepedő, gumis lepedő
Vékony, puha takaró, ill vettünk egy garnitúrát is (lapos párna, enyhén töltött takaró, rácsvédő), de ezeket később fogjuk használni. Az elején csak fejvédő lesz a kiságyban +baldachin a fényszűrés stb miatt és vékony, de meleg, puha hálózsákban fogjuk altatni.
34 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!