Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen sport babakocsit...

Milyen sport babakocsit vegyek 1 éves fiamnak, ami jó lesz még egy darabig?

Figyelt kérdés
Esernyőre csukható kéne, ami kis helyen elfér a kocsiban, de legyen kupolája és ne legyen 20 ezernél több. Nektek van ilyen vagy hasonló?
2010. márc. 3. 14:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Én a top rider-en gondolkodom, az egész jó. Téliesíthető, esővédős, lábzsákos, bár az 29.000 újonnan. esetleg használtan meg kell nézni.
2010. márc. 3. 14:51
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát, a kupola nagyon fontos?

Mert külön napernyőt is tehetsz rá..

Alszik még, menet közben?

Hol laktok? Közlekedni is kellene busszal, vagy mással?

Nekünk a 6000 ft-s nevesincs van. (kupola nélkül)

Az jó, ha sokat utaztok,

a gyerkőc ki-be száll,

könnyű emelni, kis helyen elfér.

Hátránya: nem jó, ha elalszik benne, nem állítható.

Lábtartó műanyag leszakadhat (a sok ráállástól) akkor már szintén nem kényelmes.

Viszont sokáig kell nekik (kocsi) mert könnyen elfáradnak, akkor belerogynak.

Bevásárolni is könnyebb vele.

2010. márc. 3. 14:55
 3/8 anonim ***** válasza:

Mi ilyet vettünk tavaly decemberben a MiniManóban 24.000-ért. Tehát kicsi több, mint amit szeretnél, de talán máshol olcsóbban megkapjátok.

[link]

Ez egy jobb középkategóriás kocsi.

2010. márc. 3. 15:23
 4/8 anonim ***** válasza:
esernyő babakocsink van, auchanban 6500 gagyi, soroksári úti outletben 6000-ért vettük, sokkal jobb.....a miénknek van rendes ülőrésze, a kocsiba meg csak bedobod.... a kerekei gyakran makacskodnak.....de mégse volt 30....én 14 hónaposnak vettem
2010. márc. 6. 11:43
 5/8 anonim ***** válasza:
előző, ja bocs kupolánk az nincs, de nekem csak az volt a fontos h ne legyen még egy batár darab....utáltam a régit
2010. márc. 6. 11:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia! Nézz szét a teszveszen! Én ott vettem, Chicco márkájú, könnyű, kényelmes, szinte vadonatújan, van kupola (igazad van, hogy szeretnél rá, előtte nekünk is csak napernyő volt és semmit sem ért) és nem mellékes, hogy vízszintesre fektethető! A lányom már másfél éves elmúlt, de még mindig imádja és gyakran el is alszik benne. Kényelmes neki nagyon. Meg nekem is jó tolni, nagy bevásárlóhálója van, bolygókerekes, amúgy könnyű kocsi, ha valamiért emelned kellene. A kocsiba is kényelmesen befér összecsukva. Én nagyon ajánlom a Chicco-t, újonnan nem tudom, mennyi, de használtan is levadászhatsz nagyon jót belőle. Én nem bántam meg.
2010. márc. 6. 13:59
 7/8 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, nézd meg ezt:

[link]

2010. márc. 6. 14:01
 8/8 anonim ***** válasza:

[link]

Nekünk ilyen van,csak ajánlani tudom.Kicsire összecsukható,kényelmesen ellehet benne férni,jol beöltöztett,nagyobb gyereknek is.Könnyű maga a kocsi és könnyű tolni is.De nézz szét itt,hátha találsz megfelelőt.

2010. márc. 6. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!