Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem tudok a fiamnak babakocsit...

Nem tudok a fiamnak babakocsit venni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ismerősöknek nincs,nemsokára szülök és nincs babakocsim.Sajnos 10-20 ezer forintokat nem tudok rá költeni.
2013. jan. 28. 13:26
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
100%

Szülők rokon nem tud venni,esetleg úgy hogy később visszafizeted?

Mi is a lányunk születése után vettünk babakocsit mikor 3hetes volt.

2013. jan. 28. 13:29
 2/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem most pár hétig úgysem lesz rá szükséged, aztán majd veszel az anyaságiból. De az is jó ötlet lenne, ha valaki tudna kölcsönadni pénzt, persze ha nem megoldható, szerintem tényleg ráér, míg kapsz támogatást.
2013. jan. 28. 13:30
 3/38 anonim ***** válasza:
86%

Nyugodtan pontozz le, de teljesen hihetetlen, hogy valaki gyereket vállal, amikor ennyire nincs pénze! Miből fogod felnevelni, ha egy babakocsit sem tudsz megvenni???

Egyébként nézd a vaterát és a teszveszt, sok 1 forintos aukció van.

2013. jan. 28. 13:32
 4/38 anonim ***** válasza:

Hordozókendőt kéne beszerezned. Használtan szerintem pár ezer Ft-ért tudsz venni. De egyszerűbbet, pl. "erszényt" akár te magad is megcsinálhatsz, egy újszülött babát könnyen elbír, csak a méretet kell jól meghatározni.

Addig is körül nézek neked, ha találok valami jót, priviben elküldöm a linkjét.

2013. jan. 28. 13:32
 5/38 anonim ***** válasza:
100%
Igen szülés után az anyaságiból veszel neki egyet használtan! Az első pár hétben nem olyan fontos. Levegőzni kiviheted ölben is pár percre,vagy hordozóban.
2013. jan. 28. 13:33
 6/38 anonim ***** válasza:
100%
Várd meg az anyasági támogatást és abból tudsz majd venni. Én se veszem meg előre majd abból. Szülés után úgyse lehet rögtön kivinni.
2013. jan. 28. 13:33
 7/38 anonim ***** válasza:
100%

[link]

nézd,akadnak nagyon olcsók is,ha annyira most szeretnél

2013. jan. 28. 13:34
 8/38 anonim ***** válasza:
26%
nekünk sincs rá pénzünk. de nem is létszükséglet! az első egy-két hónapban nem is kell, utána meg a karomban is ki tudom vinni arra a 20 percre. sztem ne aggódj. ne rászon, ne legyen éhes, szeresd! a többi nem számít!
2013. jan. 28. 13:37
 9/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is várd meg az anyaságit. Ha mást nem tudsz csinálni, akkor majd abból veszel egyet olcsón. Én is nagyon gondolkodom rajta, hogy nem veszem meg előre a kocsit, pedig megtehetném, de az első pár hétben még úgysem lesz rá szükség. Persze mi babahordozóval hozzuk haza, az is hozzátartozik a történethez. Amíg nincs kocsi, addig meg kézben el lesz kint arra az 5-10 percre, amíg levegőzteted.
 10/38 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

Igaz nem tudom merrel laksz. Próbálj meg a védőnővel beszélni, nem-e tud szerezni ingyen, vagy olcsón babakocsit.

1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!