Milyen babakocsit vegyek 8 hónapos fiamnak?
Figyelt kérdés
A mi kocsinkat már majdnem kinőtte.Olyan kocsi érdekelne,amivel lehet könnyen utazni,és a gyerek is kényelmesen legyen,ha sétálunk,tudjon aludni benne.Van ilyen?2011. júl. 26. 10:17
1/20 anonim válasza:
2/20 anonim válasza:
mi ezt vettük neki két hete, nagyon szereti.
3/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod,de ettől olcsóbbra gondoltam.Az elsőt is 40 ezerért vettük,most már 20ezernél nem akarok többet rászánni.
2011. júl. 26. 10:29
4/20 anonim válasza:
Mi Espirit kocsit vettünk szintén a Brendonban. Nálunk fontos volt, hogy könnyű legyen, és az ülést teljesen vízszintesbe lehessen dönteni. Szerintem mindenképpen sportkocsit vegyetek.
5/20 anonim válasza:
Mi ilyet vettünk a 10 hónapos kislányunknak.Jól érzi magát benne:)Jókat is tud aludni séta közben.
6/20 anonim válasza:
második válaszoló vagyok, mi is 45 e ért vettük az elsőt, és nálunk is 20 e volt a határ, de úgy döntöttük hogy a +5 e ft megéri, és megérte, imádja, min 10 fokban dönthető, mert zsinoros a megoldás, kényelmes, és jól tartja a babát, ami nálunk azért is fontos, mert még nem tud egyedül megülni, de már szeretne:)
7/20 A kérdező kommentje:
10.41-es azt még az első válaszolónak írtam.Az tényleg nem rossz,amit vettetek.
2011. júl. 26. 11:06
8/20 anonim válasza:
Nekünk Baby Design Mini van,5hós kora körültöl használjuk,nagyon szereti ö is és én is:)
9/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.Egyébként mennyire fontos a babakocsihoz a lábzsák?
2011. júl. 26. 12:13
10/20 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!