Milyen babakocsit vegyek 8 hónapos fiamnak?
Ennek egy korábbi verzióját. vízszintesig dönthető, jól irányítható, és könnyű összecsukni is.
Szerintem nincs lábzsák a Quatro Mini-hez, de ettől függetlenül nagyon jó kis kocsi!
1 éves lesz a télen, szerintem nem lesz jelentősége a lábzsáknak. Takaró + esővédő.
A Pierre Cardinnak volt még jó kis dönthető, lábzsákos sportkocsija.
nekünk ilyen van, nagyon meg vagyok vele elégedve és ehhez van lábzsák is.
18:27-es vagyok
Igen, adnak hozzá lábzsákot! Én külön rendeltem esővédőt is hozzá, azt plusz 2700,- Ft és így ingyen kihozták már másnap! Most van egy olyan akciójuk, hogy 15.000,- Ft vásárlás felett ingyenes a kiszállítás. Végülis majdnem ingyen van így az esővédő, mert ha nem azt fizeted, akkor a postaköltséget!
Én napokig keresgéltem a neten hogy hol a legolcsóbb, de ennél olcsóbb nincsen sehol.
Beszéltem az eladóval is telefonon, kérdeztem milyen kocsi ez végülis, azt mondta a kategoriájában a legjobb, viszik mint a cukrot!
Én nem bántam meg hogy ezt választottam!
18.27es
Köszönöm a válaszod,mi is ennél maradunk:)
A férjemnek is nagyon tetszik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!