Korai 22 hetesen babakocsit venni?
Nem, én 16-17 hetes voltam kb.
Ugy voltunk vele hogy ami nagyobb ktg azt még az elején, mert akkor volt rá keret, kitudja mi lesz később alapon!!
Ha most van valami jó ajánlat, én biztos nem hagynám ki a helyedben! 25 hetes voltam, amikor megvettük, nekem testvérem hozta külföldről, teljesen kiszámíthatatlan volt, mikor tudna megint hozni. Egyáltalán nem bántam meg, a kocsi szuper, és azóta sem lett volna ilyen alkalom! SZóval amiatt nehogy lemondj egy jó ajánlatról, hogy esetleg "korai"! :)
39+3 hetes km
Szia!
Szerintem nincs olyan, hogy korai. Én pl. szépen mindig megvettem, amit találtam és amire feltétlenül szüksége van egy újszülöttnek.Így most sem az idegeimet, sem a pénztárcámat nem terheli a sok teendő!
Ha úgy érzed most kell venni, akkor most kell venni...én 18 hetesen vettem meg az első babaholmikat (pl.: kis fürdőkád) :)
38 hetes kismama
Szerintem is akkor vedd amikor jónak tartod! Ha azt várod, hogy akciós legyen, és most akciós, akkor vedd meg! Én is így csinálom/nám, de én még várom "az akciómat". Ne engedj a babonáknak, hogy "húú eddig-meg addig nem szabad", engem sikeresen összezavartak vele, kellett pár nap mire rendeztem a lelkivilágomat! Úgy csináld, ahogy érzed, ha jólesik nézni a holmikat, vagy a kisruhákat fogdosni, akkor szerezd meg, ha félsz, hogy mi van ha történik valami, akkor meg szerintem arra gondolj, hogy minden rendben lesz!
Nálam legalábbis így van! 27hkm
szerintem is simán vedd meg, ha neked tetszik. a rokonokkal meg nem kell ilyen téren foglalkozni, nem ők adnak rá pénzt (gondolom)...
nekem is mindig beleszólnak, hogy túl drága, minek még, ráérek.. mindezt úgy, hogy 35 hetes terhes vagyok. valóban ráérek, hát persze, ha rajtuk múlna nem lenne még semmije a picinek.
szóval tényleg csak magadra hallgass. inkább kerülgesd még hónapokig, mint lecsússz róla :)
minden jót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!