Mitol fugg hogy mennyit hizik valaki terhesseg alatt?
Genetika+életmód. Táplálkozás+mozgás+lelkiállapot.
Én minden falatot lelkifurdalással nyeltem le, s híztam 20 kilót a terhességeim alatt. Ebből a babák voltak 2500 ill. 3020 dkg. Első szülésemkor megkérdezték a kismamák, még mindig nem szültem meg?/Akkor már 4. napja szoptattam./ Annyira nem ment le. Azóta is szenvedek a kilókkal, de a családi tablón nem vagyok egyedi a formámmal:( Viszont egészségesnek mondhatom magam - s nekem az a fő.
háát, én olyan vagyok , mint te, magas, vékony és nem hízékony!
Ehhez képest most 18 kg-ot, híztam és hatalmas a hasam, és még van egy hónap hátra!!!
A hízás nagy mértékben függ az életmódtól, egészségügyi állapottól, korábbi életformától. Ha most hagytad abba a dohányzást, eleve túlsúlyos vagy, és sosem éltél egészségesen, jó eséllyel terhesség alatt sem leszel egy atléta, ez érthető, arányaiban pedig magasabb esély van a túlsúlyra. A bőr megnyúlása, a has mérete, méretének megmaradása szülés után egyéni, genetikai kérdések, krémekkel, szülés utáni tornával lehet javítani valamennyit, de nem sokat, ha alapvetően erre vagy hajlamos. Érdemes anyuci hasát megnézni :)
Szerintem ha nem vagy hízásra hajlamos, nem leszel most sem extrém túlsúlyos, de nehéz jósolni, mert túl sok tényezőtől függ. :) De szerintem jó eséllyel nem lesz gondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!