Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek vizeletfertozese volt...

Akinek vizeletfertozese volt terhesseg alatt, annak mitol volt, mivel kezeltek es mennyi ido alatt mult el?

Figyelt kérdés
2011. márc. 18. 11:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Vizeletfertőzés?

Úgy érted, hogy baktérium volt a vizeletében?

Azt sima antibiotikummal kezelik, ami nem árt a picinek. És a legjobb, ha minél többet iszol, hogy kimosd a bacikat.

2011. márc. 18. 11:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem egész terhességemet végigkísérte, elmúlt, majd néhány hétre rá visszajött, pedig mindent megtettem. A kúpon és gyógyszeren túl szedtem tőzegáfonya kapszulát, nagyon ügyeltem a tisztaságra, mégis visszatért. Már szégyelltem magam a doki előtt, pedig nem kell, mert a terhesség alatt sokkal hajlamosabbak vagyunk összeszedni.

Klion-100 hüvelykúpot írt a doki, a gyógyszer nevére már nem emlékszem, kb 4-5 nap alatt múlt el.

2011. márc. 18. 13:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is felfáztam, és rengeteg baci volt a vizeletemben. A doki asszem Sodax?-ot írt fel, végig is szedtem, én jobbnak érzem a dolgokat, de ez majd legközelebb kiderül mennyire vált be.
2011. márc. 18. 13:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Én hajlamos voltm rá...És íg yis derült ki hogy terhes vagyok, hogy már húgyhólyaggyulladásom volt!ÉS uhval nézték a hólyagom...

Én augmentint kaptam, de én már évekkel a tehrességem előtt szedtem a cran-c tőzegáfonyáját!Ha nincs tünetem csak napi egyet, ha volt akkor napi 3-at!

Nekem az nagyon bevált!És igyál nagyon sokat 4-5 litert!

Én minden ősszel elkezdem a cran-c kúrát és kb amíg nincs 15 fok adddig szedem!Így már nem is szokott kialakulni!

Egy próbát megér!

15 hós kislány anyuja

2011. márc. 18. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!