Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Volt valakinek...

Kismamik! Volt valakinek ilyen a keze terhesseg alatt? Mitol van?

Figyelt kérdés
Csak az egyik kezem ilyen es faj is! [link]

2013. jan. 25. 20:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen, mindig télen jön ki. Gondolom, a hidegtől.
2013. jan. 25. 20:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Egész nap itthon vagyok itt nincs hideg es megis kijött :(
2013. jan. 25. 20:48
 3/7 anonim ***** válasza:
ekcéma:( nekem is ilyen volt, és a doki szerint a terhesség volt az oka. Igaza lehetett, mert kb. 6 héttel a szülés után nyomtalanul elmúlt. De addig fájt és viszketett:(
2013. jan. 25. 20:50
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez kontakt dermatitis, allergiás bőrgyulladás, amit valamilyen anyaggal való érintkezés váltott ki (amire persze nagyon nehéz rájönni, hogy mi)

Lehetne kezelni különféle steroidos kenőcsökkel, de szerintem ezeket terhesség alatt biztosan nem lehet használni.

Gyógyszertárban lehet kapni mosakodókenőcsöt próbáld meg most csak azt használni kézmosáshoz.

2013. jan. 25. 20:57
 5/7 frászkarikaborsó ***** válasza:
akár ekcéma, akár bőrgyulladás, kalciumot érdemes szedned mert mindkettőre jó hatással van.
2013. jan. 25. 22:34
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2013. jan. 26. 07:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Az ekcéma gyakoribb terhes állapotban, mint nem terhesen. Jó zsíros, illatmentes krémmel kenegesd!
2013. jan. 29. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!