Mitol ilyen puffadt a hasam? Szerintetek terhesseg? (kep)
2010. okt. 11. 16:42
1/26 anonim válasza:
Más tüneteid is vannak?
Mensesed mikor volt utoljára, nem tudom milyen volt a hasad "alapból" :)
2/26 anonim válasza:
nekem nincs kép.
szerintem linkeld be mégegyszer!
3/26 anonim válasza:
aha most már jó.nem tudom az előbb miért nem volt jó.
csinálj tesztet és akkor tuti megtudod mi a helyzet!!
4/26 A kérdező kommentje:
65 kg vagyok. Soha nem volt ekkora hasam hisz sportoltam, de az epem lustabb mint kellene. De mostansag eleg gyakran kivanok meg dolgokat,szedulok,esetleg hanyinger..Es joval tobb mennyiseget fogyasztok. A menszim megjott 5 nappal hamarabb de par csepp es aztan 3 napig semmi majd ismet egy keves. Es par napja volt az a mindjart megjon erzesem kicsit pecsetelos barnas rozsaszines folyas, de semmi. es figyeltem reggel is puffadt vagyok, szoval nem hinnem hogy eteltol. Ezert szeretnem segitsegeteket kerni, mert gyakran elunk sexualis eletet a parommal, ezert nem tudom mikor eshetett meg a dolog :)
2010. okt. 11. 16:48
5/26 anonim válasza:
A terhesség nem itt gömbölyödik. Egyébként meg egy ekkora baba már majdhogynem mozog, tuti tudnál róla.
6/26 anonim válasza:
Nekem hasonlóan indult a terhességem!
Ugyhogy tesztelj, és szerentem 2csíkos lesz, majd írd meg mi lett!
7/26 anonim válasza:
na most figyelj,1 nem látunk bele a hasadba.2 a legjobb ha elszaladsz a patikába és veszel tesztet,3 : jééé mindenki boldog!
nem ez az ésszerű?vagy bejelentkezel orvoshoz aki megnéz!ennyi
8/26 anonim válasza:
Mért kell kiosztani?????
Ezt le lehet normálisan is írni, nem ilyen bunkó stílusban, kérdezett, ez az oldala azért van hogy feltehessük kérdéseinket
9/26 anonim válasza:
Nem nagy beruházás egy terhességi teszt, és hamarabb ad helyes választ, mint bárki itt a Gyakorikérdéseken.
10/26 anonim válasza:
1:én nem kiosztottam hanem tényeket mondtam neki!vagy talán te rendelkezel olyan képességekkel ,hogy megmond vagy-e baba a pocakjában?mert ha igen akkor szívesen felteszem neked én is a képemet és ugyan mondd már meg a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!