Mitol ilyen puffadt a hasam? Szerintetek terhesseg? (kep)
Annyira elkeseritenek az ilyen valaszolok :(
Nem azert nagy a hasam szerintem mert akkora nagy a baba, hanem a puffadastol nagy ami surun a terhesseg elso idoszakaba van !
Legyszives az valaszoljon aki mar tapasztalt.
Elso terheseggemmel dokinal voltam, megmondta hany hetes szepen beagyazodott, midnen oke volt aztan elment. Most megint ettol felek hogy mi lehet, de nincs batorsagom tesztet venni :( az az felek a teves eredmenytol ..
Nem nem rendelkezem.
De ezt le lehet normális szavakkal és hangsúlyba is írni.
Sajnálom ami történt, de állj hozzá pozitívan, hogy nem lesz semmi baj.
Tudom milyen érzés elveszíteni egy pici babát, sajnos.
DE én most 28hetes terhes vagyok, és úgy fogom fel hogy semmi bak nem lesz!
Te is tedd azt, szaladj el vegyél egy tesztet, és ha pozitív holnap irány a doki, és onnantól semmi stressz, és idegeskedés.
Majd írd meg kérlek hoogy mi lett
"de nincs batorsagom tesztet venni :( az az felek a teves eredmenytol .."
Akkor szenvedj a bizonytalanságtól, ha ez jobb neked.
Ne haragudj, de idegesítően gyerekes azzal jönni, hogy "nincs bátorságom tesztelni". Egyszerűen gyerekes. Felnőtt ember vagy, aki szexel a párjával, akkor legyen bátorságod szembenézni ennek a követlkezményeivel is, akár kívánt, akár nem.
A teszt vagy pozitív lesz, vagy negatív. Téves pozitív nincs, a pozitív teszt mindenképpen baba. A negatív teszt egy-két héten belül válthat még ppozitívra, ahogy nő a vizeletben a hormonszint, ezért érdemes alapból két tesztet venni, és egy hét különbséggel megcsinálni őket.
Mi van ezen félnivaló? Most talán jobb, hogy idegeneknek mutogatsz képet a hasadról? Ettől nem félsz? És erről mondjuk meg, hogy terhes vagy-e? Ez most komoly? Hány éves vagy?
és akkor mi van ha veszel egy tesztet.megcsinálod,és ha esetleg pozitív akkor rohanás orvoshoz.elmondod hogy milyen probléma volt az előző terhességeddel.ő a gyógyszert és megmarad a pici.
a másik ,hogy negatív lesz a teszt ,mert ugye benne van a pakliban sajnos:(nézd!akkor is nyugodtabb vagy ha tudod hogy mi van.nem?ne keseredj el ha most nem sikerült,rengeteg időd van még szülni:)és drukkolok h baba legyen a dologban!
a tehesség nem látszik ennyire pláne ilyen korai stádiumban, szerintem csak fel vagy puffadva de azért tetsztelj hátha.
nekem minden hónapban mensi előtt kb ilyen nagy a hasam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!