Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitol ilyen puffadt a hasam?...

Mitol ilyen puffadt a hasam? Szerintetek terhesseg? (kep)

Figyelt kérdés
[link]
2010. okt. 11. 16:42
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Annyira elkeseritenek az ilyen valaszolok :(

Nem azert nagy a hasam szerintem mert akkora nagy a baba, hanem a puffadastol nagy ami surun a terhesseg elso idoszakaba van !

Legyszives az valaszoljon aki mar tapasztalt.

Elso terheseggemmel dokinal voltam, megmondta hany hetes szepen beagyazodott, midnen oke volt aztan elment. Most megint ettol felek hogy mi lehet, de nincs batorsagom tesztet venni :( az az felek a teves eredmenytol ..

2010. okt. 11. 16:59
 12/26 anonim ***** válasza:
53%

Nem nem rendelkezem.

De ezt le lehet normális szavakkal és hangsúlyba is írni.

2010. okt. 11. 17:00
 13/26 anonim ***** válasza:

Sajnálom ami történt, de állj hozzá pozitívan, hogy nem lesz semmi baj.

Tudom milyen érzés elveszíteni egy pici babát, sajnos.

DE én most 28hetes terhes vagyok, és úgy fogom fel hogy semmi bak nem lesz!

Te is tedd azt, szaladj el vegyél egy tesztet, és ha pozitív holnap irány a doki, és onnantól semmi stressz, és idegeskedés.

Majd írd meg kérlek hoogy mi lett

2010. okt. 11. 17:03
 14/26 anonim ***** válasza:
49%

"de nincs batorsagom tesztet venni :( az az felek a teves eredmenytol .."

Akkor szenvedj a bizonytalanságtól, ha ez jobb neked.

Ne haragudj, de idegesítően gyerekes azzal jönni, hogy "nincs bátorságom tesztelni". Egyszerűen gyerekes. Felnőtt ember vagy, aki szexel a párjával, akkor legyen bátorságod szembenézni ennek a követlkezményeivel is, akár kívánt, akár nem.

A teszt vagy pozitív lesz, vagy negatív. Téves pozitív nincs, a pozitív teszt mindenképpen baba. A negatív teszt egy-két héten belül válthat még ppozitívra, ahogy nő a vizeletben a hormonszint, ezért érdemes alapból két tesztet venni, és egy hét különbséggel megcsinálni őket.

Mi van ezen félnivaló? Most talán jobb, hogy idegeneknek mutogatsz képet a hasadról? Ettől nem félsz? És erről mondjuk meg, hogy terhes vagy-e? Ez most komoly? Hány éves vagy?

2010. okt. 11. 17:04
 15/26 anonim ***** válasza:

és akkor mi van ha veszel egy tesztet.megcsinálod,és ha esetleg pozitív akkor rohanás orvoshoz.elmondod hogy milyen probléma volt az előző terhességeddel.ő a gyógyszert és megmarad a pici.

a másik ,hogy negatív lesz a teszt ,mert ugye benne van a pakliban sajnos:(nézd!akkor is nyugodtabb vagy ha tudod hogy mi van.nem?ne keseredj el ha most nem sikerült,rengeteg időd van még szülni:)és drukkolok h baba legyen a dologban!

2010. okt. 11. 17:05
 16/26 A kérdező kommentje:
Nem jol fogalmaztam meg a valaszt. Nem a tesztelestol felek :))) Ne ertsetek felre legyszives!! Hanem attol, hogy multkor is negativat mutatott a teszt pedig ereztem hogy van valaki oda bent, es az ecografon pedig latszott mar a kis fekete pontocska a feher beagyazodassal. A masik hogy meg nem akarok tesztelni az hogy lehet meg korai, vagyis nem telt el az a 15 nap :)
2010. okt. 11. 17:10
 17/26 anonim ***** válasza:
:S
2010. okt. 11. 17:13
 18/26 anonim ***** válasza:

a tehesség nem látszik ennyire pláne ilyen korai stádiumban, szerintem csak fel vagy puffadva de azért tetsztelj hátha.

nekem minden hónapban mensi előtt kb ilyen nagy a hasam :D

2010. okt. 11. 17:26
 19/26 anonim ***** válasza:
Szia. Én a második babámat várom, 9 hetes vagyok. Az első 13 hónapos már. Mindkét terhességemnél ekkora volt a hasam az első 8-9 hétben, annyira puffadtam. Aztán ez enyhül, és nemsokára már a baba látszik. Ne hagyd magad, bizakodj, megértem, ha félsz kicsit a teszttől/csalódástól. Biztató jel, hogy nem volt rendes menzid (nekem mondjuk cseppek sem voltak, hanem egyszerűen nem jött meg), de a puffadás is jó jel. Ezen kívül nekem még a mindjárt megjön érzés, a mellfeszülés és mell megduzzadása, meg a sok pisilés volt a jel. Meg végül a teszt... A peteérésed olyan későn van, hogy a menzi utáni 2-3 napban még nem érdemes tesztelned? Szerintem egy próbát megér és ha negatív, de nincs menzi, akkor az sem rosszat jelent, csupán azt, hogy még korai volt. Szurkolok neked és majd írd meg, hogy mi van veled. Üdv.
2010. okt. 11. 20:19
 20/26 anonim ***** válasza:
Az a meglátásom, hogy a haspuffadás lehet babás tünet, de lehet, hogy csak a nem rendes menzesz következménye. A puffadást hormonok okozzák. Sajnos én erre nem alapoznék. Vegyél a DM-ben egy tesztet, az a legegyszerűbb.
2010. okt. 11. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!