Májusban szülő kismamik!?
Hogy vagytok? :-)
Elkezdtetek már vásárolni a babának? Mi az, ami már megvan?
Miből milyet vesztek/vettetek? Pl.: kiságy? Kombi vagy sima? Babakocsi?
Hányadik babátokat várjátok?
Írjatok, ami csak eszetekbe jut! :-)
Én május közepére vagyok kiírva, és hál Istennek jól vagyok/vagyunk. Igazából nincs semmi komoly panaszom, leszámítva, hogy pár hete esténként elzsibbad a jobb kezem, de az orvos szerint ez természetes és nem igazán tudok ellene mit tenni. állítólag a vízvisszatartás az oka, pedig még nem is dagad a lábam, se a kezem. e ezek szerint tuti fog. A cukrom határérték lett, így egy kicsit diétáznom kell, de nem kell számolgatnom,csak egy kicsit kell odafigyelnem. Nekünk az első babánk lesz, és kisfiú. Nagyon sok mindent kaptam a családból, ruhát szinte nem is kell vennem, csak body-t, meg pár apróságot. A bababútort már megvettük szerintem nagyon jó áron. Vaterán találtuk, egy komplett bútor, ággyal, matraccal, pelenkázóval, polccal és egy 2 ajtós ruhás szekrénnyel. Tömör fenyő az egész, és az ágy is, illetve a pelenkázó is átalakítható, amikor már nagyobb a pici. A baba kocsit szintén ismerőstől vettük meg használtan. 4 funkciós, minden van hozzá ami egy babakocsihoz lehet, szintén nagyon jó áron. Igazából már csak egy pár apróság maradt, de a nagy feladat még előttünk van. a szobát át kell alakítani, még ajtót kell rá tenni, az ablakot fel kell újítani, kifesteni, és persze kipakolni azt ami most benne van. Ez lesz a nagyobb része a munkának. Bocsi ha hosszú voltam. Jó babavárást!
24 hkm
Sziasztok! Mi is jól vagyunk, köszönjük! :-)
Bár a gyomorégés mostanában nekem is többször van, de azért kibírható! Ja, és derékfájás, amivel már egy ideje küszködök!
Első babánk lesz, és bár a nemét 100%-ra nem tudjuk még, de kislányt mondtak! Május közepére várjuk. Egyébként a legszebb hónap! Szerintem! :-) Minket is több jeles nap köt ehhez a hónaphoz, így nagy öröm, hogy neki a születésnapja is akkor lesz.
Hogy őszinte legyek, még semmit nem vettünk, és már a napokban erősen gondolkodtam is azon, hogy bele kellene kezdeni, mert ha így repül az idő, a végén az utolsó pillanatra marad a java! Pedig azt én sem szeretném!
Család, rokonok nekünk is ígértek sok-sok ruhácskát, úgyhogy talán abból nem sok mindent kell majd megvennünk. Azon kívül viszont minden mást. Ezért is kell rászánnunk most már magunkat, pedig én már alig várom, csak időhiány miatt nem jutottunk még el sehova.
Boldog babavárást!! :-)
Sziasztok, mi is május közepére várjuk a kisfiunkat :) A lányunk épp 2 évvel azelőtt született, majdhogynem aznap :-))
Megvan mindene, mert lett volna egy februári babánk (jövő hónapban), de sajnos elment a 9. héten), így minden készen várja ezt a kicsit :)
Jól vagyok én is, várom a végét. Vetélés után kicsit stresszesebbek a hetek, hónapok, de ez már a 25. hét eleje :)
Én a 22. héten vagyok, a 3. fiamat várjuk :)
Még semmit sem vettem [mondjuk a 3. ugyanolyan nemű gyereknél már nem is kell sokminden, mert a cuccok nagyrészét elraktam, csak elő kell szedni - márciusban tervezek összekészülni + megvenni, ami mégis kell]
Én most már teljesen jól vagyok, jelenleg csak élvezem a várandósságot, a pici szinte örökké mozog, jó érzés :)
Nektek is minden jót kívánok! :-)
Remélem mindannyiunk egy egészséges, gyönyörű babát hoz világra májusban! :-)
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!