Áprilisban-májusban szülő kismamaik! Ti választottatok már babakocsit? Ha igen, milyet?
Coletto austin a3
Jövő héten érkezik meg...
Én nem csak hogy kiválasztottam,már meg is van :)
Nekem Baby Merc Agat Lux babakocsim van :) Olyat szerettem volna mindig is :) Bolygókerekes,van hozzá babahordozó és mózeskosár is :)
Csak esővédőt kell még vennem hozzá,mert azt nem adott hozzá az eladó.Használtan vettem 45 ezerért.Viszont nagyon jó vétel volt,mert összesen 2 hónapot volt használva,szóval zsír új :D
18+4 hkm
Április 26 . vagyok kiírva , a kislányommal ! Mi már a nevét is tudjuk Hanga lesz , a babakocsit pont tegnap vettük meg ! Nagyon nehezen találtam meg az Igazi babakocsit ! Sokat gondolkodtam , hogy talán ez lesz -e jó vagy az ?! Aztán megfogott egy nagyon szép és olyan babakocsi amin nem hagyományos színek vannak ! Igaz , hogy 110 ezerbe került , viszont első gyerekünk lesz , szeretnék még babákat ! Így talán megfog térülni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!