Rettegek a szulestol. Altatassal lehet szulni? 17hkm
ne félj a szüléstől.jobban jársz ha természetesen szülsz.
engem császároztak farfekvés miatt.gerinc érzéstelenítést kaptam 5x szurtak meg.a másnap a felkelés nem kellemes enyhén szólva. sőt a varrat szedésig a mozgás nagyon nehézkes volt. aztán ugye ott van a 3 napos oxitocin kúra, napi 2,plusz a trombózis elleni napi egy míg bent voltam, és 10 napig itthon. és persze ott van egy heg a bikini vonalamon. a derekam a szuri helyén nagyon faj még mindig, ha bejön a hideg idő.ma reggel is alig tudtam felkelni a fajdalomtól.
a tested 9 hónapig készül a szülésre. örülj a babádnak, ha odakerülsz úgysem a félelemmel leszel elfoglalva.
én sem azt irtam,hogy minden esetben így van.ez az én esetem.
de láttam azt,hogy aki simán szült,mennyivel könnyebben felépült utána. míg én másnap alig bírtam felkelni.addig a többiek pár órával szülés után sétáltak, nem szorultak segîtségre. a babájukat is könnyebben látták el.
nálunk amúgy nem császároznak azért mert valaki fél. ha nincs nyomós érv pedig nem altatnak.
Első körben javasolnám a kineziológust, vagy pszichológust.
A válasz a kérdésedre igen, lehet. Programcsászár. De a császárt is leginkább érzéstelenítéssel végzik. Nagyobb biztonság, ugyanis az altató a babára is hat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!