Altatással műtenek kb.16 hetesen. Szerintetek a baba mit fog érezni belőle?
Hallottam már én is ilyenről, lehetséges. Néha előfordul, hogy a kismamát azonnal meg kell műteni terhesség ide vagy oda (vakbél stb).
De a baba a véredből táplálkozik, onnan veszi az oxigént, tehát elvileg ő is elalszik. De biztosan másképp csinálják mint normálisan, ennyire nem vagyok szakértő.
Szia!
Engem 22 hetesen műtöttek altatással. Más altatót használnak, mint nem terhesen, rosszabbul is ébredtem tőle. Megkérdeztem az altatóorvost, hogy a baba mit érez altatás közben és azt mondta, hogy egy kicsit jobban érzi majd magát. :)
34 hkm
Engem 11 hetesen műtöttek altatással (eltört a combcsontom és muszáj volt megoperálni). Másféle szereket használnak ilyenkor, olyanokat, ami "kíméletesebb" a babára, de azt mondta az altatóorvos, hogy azért van kockázat így is, szóval csak nagyon indokolt esetben használják.
Szerencsére semmi baj nem lett, egészséges kisfiam született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!