Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rettegek a szulestol. Altatass...

Rettegek a szulestol. Altatassal lehet szulni? 17hkm

Figyelt kérdés
2013. jan. 25. 17:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Ha császároznak akkor lehet altatásban. De császárhoz elég nyomós indok kell.
2013. jan. 25. 17:30
 2/18 A kérdező kommentje:
pl?
2013. jan. 25. 17:30
 3/18 anonim ***** válasza:
Pl. esik a baba szívhangja, vagy neked nem jó a vérnyomásod, farfekvés stb.
2013. jan. 25. 17:31
 4/18 anonim ***** válasza:
39%
Én úgy hallottam, hogy kb 140000 ft ha nem indokolt a császár, de megcsinálják.. Bár szerintem nem kellene ezzel foglalkoznod, főleg így 17 hetesen. Itt már nem te vagy a lényeg hanem a baba. Ott, abban a helyzetben úgyis minden mindegy lesz már..
2013. jan. 25. 17:41
 5/18 anonim ***** válasza:

És a császártól nem rettegsz? Én inkább attól félek, mert mégiscsak egy nagy hasi műtét!

Amúgy még sokat fogsz változni a szülésig, mert sok van még hátra. Még akár a rettegésed is elmúlhat. Ez agyban dől el.

2013. jan. 25. 17:46
 6/18 anonim ***** válasza:
63%

"Itt már nem te vagy a lényeg hanem a baba"

Már miért ne lenne lényeg az anya? még jó, hogy lényeg. Attól, hogy babája lesz, még ő is fontos. Vagy szerinted a babának nem érdeke, hogy az anyja is egészséges legyen testileg-lelkileg? Vagy csak megszülnie kell, a többi nem fontos? Bocs, de ostobaságot írtál.

Bizonyos szemproblémák esetén pl nem javasolják a hüvelyi szülést.

2013. jan. 25. 17:49
 7/18 anonim ***** válasza:
Egyébként a császárt sem szokták már altatással csinálni. Spinális érzéstelenítőt adnak a gerincedbe és végig ébren vagy, csak ugye nem láthatod mit csinálnak.
2013. jan. 25. 17:57
 8/18 anonim ***** válasza:
35%
6os! Semmi rossz indulat nem volt abban amit írtam, ne haragudj! Azért a szüléstől való félelmet ne keverjük már össze a "testi-lelki" problémákkal. Úgy gondolom talán bátorítani kellene a kérdezőt, nem még belemagyarázni mindenféle mentális és egyéb egészségügyi bajokat...atyaég..
2013. jan. 25. 18:03
 9/18 anonim ***** válasza:
Megértem, hogy félsz, mert én is rettegek, főleg, hogy az elsőt már átéltem, pedig nem gondoltam volna, hogy túlélem. Én azt ajánlom segítségként, hogy olvasgass róla, és tájékozódj egy kicsit. Hidd el a nők túlélik. Az én dokim azt mondta legyen császár én meg azt, hogy nem, mert tudtam utána nem leszek olyan hamar fitt mint egy sima szülés után. Már szülés után mentem pisilni, hihetetlen volt. Bevallom én is azt mondtam, hogy legközelebb csak mélyaltatásban szülök, de 3 éve már ennek és újra babás vagyok, nem érdekel hogy 29 órát vajódtam 3 perces fájásokkal, akkor is rendes szülést akarok, mert a császár miatt 2 hétig ki van az anya szolgáltatva, ne meg köszi tudod kinek szurjanak a gerincébe érzéstelenítőt, ne meg a katéter a hugycsőbe még altatás előtt, na én abból se kérek, inkább szenvedek. hidd el a baba mindenért pótol majd és 30. hét után már alig fogod várni, hogy szülni mehessél :-). barátkozz meg a gondolattal, lehet mázlid lesz és totál hamar megszülsz, sose lehet tudni és vannak szülés közben is fájdalomcsillapítási lehetőségek. Sok szerencsét és boldog babavárást.
2013. jan. 25. 18:08
 10/18 anonim ***** válasza:
61%
Húúú, 4-es, mi az hogy "nem ő a lényeg hanem a baba?" Nem bérállatok vagyunk, a mama ugyanolyan fontos mint a baba. Sőt, ha választani kell egy várandós nőnél amikor életveszélyben vannak, akkor az anyukát mentik.
2013. jan. 25. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!