Hogy vagytok 35-36 hetes kismamák?
Mikor mész vizsgálatra Uh ra?
mikorra vagy kiirva és hol szülsz?
szedsz homeos terméket? ha igen mit?
elsö vagy többetik baba lesz. nem félsz a tulhordástol, föleg olyanok akik félnek elsö gyermeküket több napra másra hagyni mig kórházba vagy?
Szia!
Én febr.25-re vagyok kiírva, második baba, a debreceni klinikán fogok szülni.
Nem szedek homeos bogyókat, csak a szokásos terhesvitamint meg vastablettát kell, plusz még van 2szem magnéziumom.
A túlhordástól nem félek, az elsőt 1nappal a kiírt előtt szültem. Inkább az aggaszt, h hogyan jutunk majd el a kórházig, ha beindul a szülés. Apás szülés lenne, a 3évest valakinek gyorsban le kell passzolni, és őt 4 és fél óra alatt szültem, így valószínű most még rövidebb lesz. Remélem apa időben ott lesz.
A "nagyfiam" gőzöm sincs hogy fogja bírni nélkülem, anyukámmal lesz napközben, éjjel az apjával. Csak megoldják valahogy. :-)
Uh nem tudom mikor lesz még, nst-re holnap megyek először.
Engem az érdekelne, h ti hogyan bírjátok ezt az utolsó hónapot? Mert én már totál kész vagyok! Semmi se jó, sehogy se jó, alig várom, h túl legyek már rajta. Nagyon nyűgös vagyok minden értelemben.
szia!
én tegnap voltam uh-n, minden rendben, csak a baba "fordult ki" a helyes irányból... (tettem is fel kérdést ezzel kapcsolatban)
március 1. vagyok kiírva, és a Budapesten fogok szülni. nem szedek homeós bogyókat :)
első baba lesz, kicsit félek a túlhordás miatt, főleg, hogy most nincs befordulva. de még reménykedek :)
én is nyűgös vagyok, de még bírom. szinte egész nap egyedül vagyok, nincs kinek hisztizzek. mikor meg hazaér párom, akkor nem zúdítom rá a nyűgjeimet, inkább kiélvezzük azt a kis időt amíg még ketten vagyunk :)
Te hogy vagy?
egész nap hátfájás derékfájás, keményedés. ma eltávozott a nyákdugom egy része
második gyermek.
február 23 ra vagyok kiirva rettegek a tulhordástol iszom a málnalevél teát+ homeos bogyokat
se éjjel se nappal nem birok aludni
elviekben szombaton nst, uh , vizsgálat hétfőn vérvétel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!