31 hetes kismamák hogy vagytok?
Figyelt kérdés
2013. jan. 18. 13:42
1/5 anonim válasza:
szia!
pont ma voltam nagy uh-n. ma vagyok 31hét 1napos.
a becsült súlya a babának 1800 g.
idáig jól viselem,császárom lesz és izgulok.van még pár dolog amit meg kell venni.
veled mizu? voltál már uh-n?:)
2/5 A kérdező kommentje:
Szia én hétfőn leszek 31 hetes :) én szerdán voltam ultrahangon nekem is 1800gr.:))) Én most már vizesedek egy kicsit.Kisfiú és magyon várják a tesók(egy 16 éves lány, és 11éves fiú) Most már egyre jobban izgulok a szülés miatt.de már nagyon várom hogy a karomba tartsam :)
2013. jan. 19. 08:14
3/5 anonim válasza:
nekem is van már két nagy!! 13 és 9 éves!! (lány,fiú)
mikorra vagy kiírva és hol szülsz?:)
minden oké a terhességgel,főleg h neked is 3.?
4/5 A kérdező kommentje:
Szia szerencsére minden oké!:) Kisebb keményedések vannak de nem vészes.Március 22. vagyok kiírva, Bajcsy Zsilinszki kórházba. Te mikkora vagy kiírva?Te hol fogsz szülni?
2013. jan. 20. 13:47
5/5 anonim válasza:
nekem cukrom van így diétán vagyok,de nagyjából minden ok!!:)
én márc.21re vagyok kiírva de császárom lesz és ezért március elején lesz a műtét a Péterfyben!!
kezdek eléggé parázni mert már nincs sok,és még kellene pár dolog..
kórházi csomagod egyben már? nekem még az sem:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!