Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 31-32 hetes kismamák, hogy...

31-32 hetes kismamák, hogy vagytok?

Figyelt kérdés
2013. jan. 17. 16:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia!

szombaton töltöm a 32 hetet. Már kezdek kicsit izgulni :)

Bár már tudom milyen a szülés,hisz 2. baba,de azért tartok tőle.De leginkább attól h minden rendben menjen,és ne legyen császár.

Ma egy kicsit fájt a méhem,de szerencsére lepihentem és elmúlt.

Te hogy vagy?Mikorra vagy ki írva?

2013. jan. 17. 16:42
 2/11 A kérdező kommentje:

Én szombaton töltöm a 31 hetet.Március 23-ra vagyok kiírva,3.baba,szóval én is tudom mi vár rám,de nagyon izgulok már:)

Hol nagyon félek,hol bátor vagyok:)

Nekem a bordám alatt fáj nagyon estére:S

ALig birok elaludni tőle.

2 napja görcsölgetek,derekam is fáj,de ha lepihizek nekem is elmulik.Ez lehet már josló fájás szted?

2013. jan. 17. 19:59
 3/11 anonim ***** válasza:
Holnap leszek 32 hetes. Ma egész jól voltam, de tegnap este azt hittem megszülök (3. gyerek). Annyira szúrt a hasam alja mozdulni sem mertem, ha mégis akkor végig szúrt a húgycsövemen, de még a végbelembe is és keményedett is a hasam....mit mondjak szörnyű volt. Mondjuk fáradt voltam tapétázás van épp nálunk. Kicsit izgulok már én is:-) császár lesz ez már biztos. Állni sokat nem tudok mert fáj a lábam. A babám nagyon mozgékony ma pl. semmit nem aludt az biztos:-)
2013. jan. 17. 20:01
 4/11 A kérdező kommentje:

Ki mennyit hízott??

Ahhoz képest hogy nekünk a harmadik,én sztem sokat:S

Nekem spontán szülés lesz,ha nem szól közbe semmi,a másik kettő is spontán lett.

De már kicsit izgulok:)

A lábaim nekem is fájdogálnak,meg a bordám alatt is:S

De szerencsére fejvégű már a kisasszony,eddig harántos volt:)

2013. jan. 18. 10:38
 5/11 anonim ***** válasza:

1.

Én 8 kg-t híztam eddig :S

Nem tudom,lehet h már jósló.Bár annak nem korai még szerinted?de már én is gondolkoztam ezen.

2013. jan. 18. 10:44
 6/11 A kérdező kommentje:

De jó neked,én 13.-nál tartok,a lányommal összesen csak 9-et hiztam,erre itt van e:S

De persze ennek nagy része víz:S

Nem tudom az a baj,hogy mit jelent a josló fájás...

A lányom már majdnem 10 éves,igy nem igen emlékszem vele hogy s mint volt:S

Nektek kisfiú vagy kiscsaj lesz?Nevetek van már?

2013. jan. 18. 11:04
 7/11 anonim ***** válasza:

1.

szerencsére én nem vizesedek,próbálok odafigyelni

kisfiú lesz Kolos :)

2013. jan. 18. 13:36
 8/11 anonim válasza:
Szia:) Én 31 töltöm hétfön.Nekem is 3.baba,sokat keményedik a hasam ,meg nagyon dagadok.13kg. híztam de nem magyon látszik .Sajnos én sem emlékszem milyenek a jósló fájások mert a kissebik gyermekem 12éves fiú a nagy pedig 16 éves lány.A pocaklakó tegnap voltam ultrahangon kisfiú 1800gr. És 39cm.Nagyon izgulok a szülés miatt,de nagyon várom hogy magamhoz öleljem.Kívánok gyors és könnyű szülést. :)
2013. jan. 18. 19:59
 9/11 A kérdező kommentje:

Aztaaaaa szép sulya van:)))Nekem 29 héten volt 1340 gr és arra is azt mondta a védőnő hogy szép,mert 1250-nek kéne lennie:)

Én nem keményedek még,max 1x-2x egy nap...

De most nem olyna aktív a kisasszony:)

2013. jan. 19. 10:56
 10/11 anonim válasza:
És Aranyosi Márk lesz a pocaklakó:D
2013. jan. 19. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!