Kismamak akik fent vagytok! Miert nem megy az alvas?
Figyelt kérdés
Nem kenyelmes fekve most, se mashogy, az oldalaimon se jo.. Es eleg nehezen veszem a levegot :( 34 hkm2013. jan. 7. 00:32
1/29 anonim válasza:
Sehogy se jó feküdni,nem tudok aludni,kényelmetlen már a fekvés,jósló fájásaim vannak,türelmetlen vagyok stb...sorolhatnám reggelig...
Ezért vagyok még fent :D
39 hkm
2/29 anonim válasza:
Én pl sokáig aludtam:) de már lassan aludni kéne:) te miért vagy fel?:)
3/29 anonim válasza:
Jajjj... én meg bepofátlankodok a 14 hetemmel :D De egyébként napok óta nem tudok elaludni...
4/29 A kérdező kommentje:
:D hat csak a szokasosak miatt.. Nekem se kenyelmes sehogy fekudni, nyom mindent bennem a bebi, fent van a savam, faj a hatam is igazabol.. Valoszinu sorolhatnam sokaig, most nagyon terhesnek erzem magam :D elso terhessegemnel az alvas jobban ment.. Most meg az allando helyezkedes pisiles ahh varom mar a veget :)
2013. jan. 7. 00:37
5/29 A kérdező kommentje:
14 hetesen olyan rosszul voltam allandoan h attol nem aludtam :)))
2013. jan. 7. 00:38
6/29 anonim válasza:
Én is várom már a végét,ezt a pár napot már csak kibirom,még ébren is :D
1-es voltam
7/29 A kérdező kommentje:
Kedves elso! Finishben vagy :) a joslok valthatnak elesbe is barmikor, izgi! Nekunk meg 3 hetig kell egybe maradnunk..
2013. jan. 7. 00:40
8/29 anonim válasza:
2Es válaszoló vagyok. 23 hetes vagyok van h nekem se kényelmes a fekvés.
9/29 anonim válasza:
14 hetes vagyok... dettó, a 6. héttől szenvedek :/ Izgi lehet a végefelé... :)
10/29 anonim válasza:
És ki mit vár?Lányt,fiút?
1es voltam
Nekünk kislány érkezik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!