30 hetes kismamák, hogy vagytok, készülődtök már az összepakolással, szerintetek milyen ruhát érdemes venni, ha a kórházból hozzuk haza a picit februárban?
Szia!Én 31 hetes vagyok.Nagy pocakom van,kislányt várunk Dóra babát.:) Járunk szülésfelkészítőre.Jövő héttől már nem dolgozom,akkor tervezek megvenni sok mindent.Ruhácskák már vannak,de csak egy-kettő.Szerintem az új évet már úgy kezdjük,hogy a kórházi csomag készen lesz.Nagyon izgulok,nagyon várjuk.
Body,rá rugdalózó,és overall,plusz sapka,zokni.Pólyában.Így tervezem hazahozni,aztán majd meglátjuk.
Ha megkérdezhetem,mi a probléma az első babátokkal?
Jaj,én is úgy félek mindentől.:(
hosszú ujjú body, rugi, rá pulcsi vagy kardigán, bundazsák, meleg sapka, ami a fület is védi. Hordozóban még pléd. Ennyi elég lesz kintre.
Otthonra szerezz be sok hosszú ujjú bodyt és rugit, mert az első két hónapban naponta több is el fog használódni. Én ezzel jól megszívtam annak idején.
Olyat meg ne akarj tudni, hogy más első babája miért nem egészséges! Most ne ilyen történeteket hallgass! Sok boldogságot!
A lányom februári, mi ebben hoztuk haza:
hosszú ujjú body
rugdalózó+kocsikabát
vastagabb sapi
vastagabb téli overál 62-es méretű.
Hordozó, mi kocsival mentünk haza.
36 hetesen legyen kész a csomag, amit a kórházba viszel.
Kívánom, hogy egészséges legyen a kisbabád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!