Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30 hetes kismamák, hogy...

30 hetes kismamák, hogy vagytok, készülődtök már az összepakolással, szerintetek milyen ruhát érdemes venni, ha a kórházból hozzuk haza a picit februárban?

Figyelt kérdés
30 hetes kismama,készülődés, ruha, február

#készülődés #február #30 hetes kismama terhesség összepakolás
2012. dec. 16. 08:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Sziasztok! :)

Mi most vagyunk 30+4 hetesek,és Februárra vagyunk mi is kiírva és úgy néz ki hogy kisfiúcska lesz!!

Úgy terveztem hogy majd Januárba elpakolok minden magamnak és a babának ami kell a kórházba majd,és azt is elkészítem amit majd a párom behoz mikor hazajöhetünk!

Mostanában hallottam olyat hogy nem visznek be a babának kórházi rucit,mert nem adják rá vagy nem kapják vissza!

Akkor most érdemes vinni vagy nem?

2012. dec. 16. 16:57
 12/14 anonim ***** válasza:

utolso! nem mindegyik korhaz engedi hogy a babadat sajat ruhaba oltoztesd amig ott vagytok. kerdezz ra, hogy abban amelyikben szulni fogsz mi a protokoll, mert lehet hogy csak azt a ruhat kell bevinned neki, amelyikben hazaviszed, a korhazban meg adnak ra korhazit. ha felsz hogy valaki meglatja a szep hazavivos ruhat es lenyulja amig a korhazban vagytok, kerj meg valakit hogy a hazamenetel napjan hozza utanatok, addig ugyis foloslegesen van a borondben.

remelem segitettem!:) boldog babazast!

2012. dec. 17. 02:57
 13/14 anonim ***** válasza:

Köszönöm,segítettél! :)

Mindenképpen a hazamenő ruhácskáját a párom hozza mikor értünk jön!

Boldog babavárást mindenkinek!! :)

2012. dec. 17. 09:41
 14/14 anonim ***** válasza:
30 hetes vagyok össze vannak készitve a babrucik 34 héten a korházi cumot készitem elő ki tudja
2012. dec. 17. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!