Júliusra vagyok kiírva a kisfiammal és nem igazán tudom, hogy milyen kisruhákat érdemes venni? ! Miben hozhatom haza a Manómat?
Bocsi a mennyiségről megfeledkeztem. Újszülöönek nem érdemes semmiből 3-4 db-nál többet venni, mert a kicsi ruhákat nem hordják sokáig.
Sok boldogságot a babához!
Köszönöm Neked a segítséget! :)
Gondoltam rá, hogy inkább 62 kisruhákat veszek, persze azt sem sokat.
Kiskesztyűt érdemes venni?
Szia! Kezes lábas pamut rugdalózót vegyél, aminek van talp része is, nem kell hozzá kis zokni.
Nekem 58 cm-rel született a babám, s 3650grammal, az elején az 56-os ruhák is lógtak rajta.
Szerintem nyugodtan vegyél 56-osból 7 db-ot, hogy ne kelljen minden nap mosni. Én van hogy egy nap 3x átöltöztettem az eljén, mert sokat bukott, s mindig elázott a kisruhája.
Vehetsz 8 db bodyt, hosszú és rövidújjút, valamint 3 kisnadrágot, s bodyval az is tökéletes viselet. S ugyan ennyit 62-es méretből is vehetsz, hogy legyen, ne kelljen boltba szaladgálni majd érte ha kinőtte az 56-osokat. Most a tescoban van akciós body, 3db 850 ft, a tipegőket pedig a coraban szoktam venni 1000 ft-ért, vagy a C&A-ban 2000ft.
Szia! A Tescoban lehet kapni Cherokee babaruhákat! Nagyon jók!Rugdalozó és body is 3-7 db-os csomagban van.Méretűk:
Newborn/újszülött/
0-3 hónapos korig
3-6 hónapos korig stb. Az újszülött is kb.1 hónapig jó utána meg a 0-3 hónapos korig jön.Ha nagyon meleg lesz akkor rugadlozó,vékony takaró és vékony sapka elég.MIndig egy réteggel többet adj rá mint ami rajtad van.MInden jót!!!
Megnézem amitt írtatok, ezek tényleg jó áron vannak.
Köszönöm!
Szia!
Én májusban szültem ugyan 3 éve és most is májusra vagyok kiírva.Én akkor vékony pamut ujjatlan rugiba,rövid ujjú body-ba,kis vékony sapiba,vékony takaróval hoztam haza a babát.Most is így lesz.A kis kesztyűt gondolom a kezére gondoltad,sima zokni is jó a kórházba azt szoktak kérni.
3-4 egyébként tényleg kell mindenből,de ha a védőnőd nem adott kelengye listát én szívesen küldök neked.
Jó babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!