Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 23 hetes kismamák! Hogy vagytok?

23 hetes kismamák! Hogy vagytok?

Figyelt kérdés
2012. dec. 23. 15:22
 1/4 xtina22 válasza:
Köszi szépen jól! Bár agodom elsö baba 23+4napos vagyok de nem nagyon érzem mozogni nem tudom h ez nagy baj e v sem! :/ és te h vagy? :)
2012. dec. 23. 15:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia!22+2 hetes kismama vagyok.Jól vagyok,az orvos szerint 1 héttel nagyobb a baba,aminek örülök,mert a kisfiam mindig 1 héttel kisebb volt.Most kislányt várok.Nagyon féltem őt.Már néha van keményedésem,van amikor csak 1-2 naponta,de van amikor több.A méhszáj szerencsére teljesen zárt.Te hogy vagy?
2012. dec. 23. 18:52
 3/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok,először is kívánok nektek Kellemes Ünnepeket!!másodszor bocsi hogy csak most írok de nekem már van két két évesem és nem hogy írni van hogy levegőt venni nem marad időm;)szóval van már két kisfiam a lakóm nagyon lánynak mutatkozik hisz a lába között eddig még nincs semmi:))de a tutit úgy a 4d mutatja majd meg arra meg majd csak január vége felé megyünk.Szóval az én lakóm rengeteget mocorog van hogy már kényelmetlen mintha szét akarná kaparni ott lent:)))amúgy köszi minden oké semmi gond nem volt eddig pedig nem egy leányálom két örökmozgó mellett de ha ez lett írva hát ez lett írva...mert habár terveztük a bébit na de nem mostanra de ő úgy látszik nagyon jönni akart hát akokr jöjjön:)
2012. dec. 25. 14:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Boldog karacsonyt!!:)

23+1 vagyok, es igazabol semmi okom ra, de ugy parazok, ahogy en azt magambol soha nem neztem volna ki :D Pedig egy kis nyelocsoegesen kivul az egvilagon semmi bajom, a lanyom teljesen egeszseges, es megis kocsonya uzemmodban vagyok a pozitiv teszt ota. Na mindegy, jo lesz ez.

Hol fogtok szulni amugy? Vettetek mar valamit?

2012. dec. 26. 02:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!