Kismamák, ti miben vagytok otthon?
csak melegítő :) vettem a turiban egy nagyobb méretű melegítő nacit, a páromtól meg lenyúltam egy nagyobb pulcsiját, abban vagyok :)
szeretem a kismama nadrágom, de itthonra kényelmetlen lenne :)
Én is melegítőben, pocak alá letolva:D
Nagyobb méretű póló, vagy pulcsi. Kimondottan kismama cuccom itthonra nincs. Utcára is csak egy farmergyatya, aminek állítani lehet a pocakrészét.
4 terhes nadrágom volt az előző terhességemnél, fari, és csinos szöet nadrág, valamint 7 felső.
Most 13 hetesen kezdett el kicsi lenni amit eddig hordtam, rendeltem 2 kismama farit, ha jó lesz a méret még rendelek kettőt, meg vennem kell 6-7 felsőt, azt majd a Kínaiban veszel.
Igazából annyi egy kismam nadrág mint egy sima fari 5-6000 Ft. Ha nem
Lennék terhes is újítanám a ruhatáram, mert elkapnak, kofakúlnak a ruhák, és nem akarok elslamposodni. Itthon is fariban vagyok, és egy pólóban, utcai ruhában, nem öltözök vetkezek, hisz 8- rá viszem oviba a lànyom, délig dolgozom, fél 1- re megyek érte, utánna elmegyünk boltba, ide oda, posta, majd ha haza érünk, nem öltözúnk át, ugyan abban maradunk.
Kínaiban 4-6 ezer Ft.
Www.bonprix.hu
Www.bboom.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!