33 hetes kismamák! Hogy vagytok? Várjátok már a szülést? Van valami félelmetek? Beszélgessünk.
És minden rendben lett a lányoddal? Nem volt baj, hogy olyan korán érkezett?
Úgy vagyok vele, hogy még pár hétig maradjon csak benn, jobb neki odabenn. Viszont sokat gondolok arra, hogy mi lesz majd a szülőszobán... Próbálok minél pozitívabban hozzáálni, hogy hamar meglesz a baba és senki nem szenved majd sokat. Viszont néha olyan félelmeim vannak, hogy nem lesz egészséges. Tudom, hogy ez butaság de ettől rettegek.
Szia! Én ugyan még csak 32. hetet töltöttem kedden, de azért írok Neked :) Én már nagyon várom a szülést, 3. kisfiam lesz. Ha kibírjuk a választott időpontot, akkor január 22-én lesz a császárom. De valahogy az az érzésem, hogy nem fogja megvárni a kicsikém az időpontot. Én is félek, hogy mi lesz, hogy lesz, de a lényeg, hogy egészséges legyen a baba. Az AFP-m elég magas lett, ezért riogattak a terhesség alatt azzal, hogy beteg a baba, de a rengeteg uh szerint egészséges. Az is lehet, hogy el lett számolva a terhességi idő, mert pont akkor nem jegyeztem fel a pontos dátumot, csak sacc per kábé mondtam az orvosnak a dátumot. Akkor viszont már 33 hetes vagyok.
Te hogy vagy? Írsz magadról is?
Sziasztok! Örülök, hogy írtatok. Én is a 3. kisfiamat várom.Az első szülöt fiam 6 éves, a második 4. :) Hogy fogják hívni a kismanót?
Első! Örülök, hogy minden a legnagyobb rendben alakult és behozta a kislányod a lemaradását. :)
Remélem nem baj, hogy írok. Én 30 hetes vagyok, már nagyon várom, hogy végre babázhassak, a szülést is nagyon várom már. Túl kiváncsi vagyok, hogy milyen lehet. Még ha azt mondják fáj is... Az egyetlen félelmem az, hogy addig nem fordul be a babám, mert akkor császár lesz :(
Te várod már? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!