Mikor szűnt meg a félelmetek a vetéléstől?
10.hét után. Utána mindig akkor tört rám a "félhetnék", mielőtt mentem dokihoz, 1-2 nappal előtte, húú akkor mindig nagyon féltem, hogy rossz hírt kapok majd.
Igazán a szülés után nyugodtam meg.
konkrétan a vetéléstől való félelmem olyan 16 hetesen múlt el,de teljesen csak akkor fogok megnyugodni ha már megszültem.
38+2 hetes km
sztem nem lehet megnyugodni, míg meg nem szülsz, hisz terhesség közben bármi történhet :(:(:(:(
így én is ha már nem mocorog fél napig a picim, már átfut pár butaság a fejemen, de ilyenkor mindíg megrúg h anyu nyugi :)
szóval amjd a szülés után fogok megnyugodni, mikor már a karjaimban tarthatom :):)
33h km
Nekem a 12, heti UH-on, amikor megláttam mocorogni, mint egy duracellnyuszi... :) 1 vetélésem volt korábban.
Utána kicsit megnyugodtam, de a 20. hét körül meg attól kezdtem rettegni, nehogy koraszülött legyen... :S
A 36. hetet betöltve, most már egész nyugodt vagyok, bár most meg az forog néha a fejemben, hogy a szülés is mennyire kockázatos és bonyolult egy dolog...
Úgyhogy lehet, hogy tényleg csak a szülés után múlik el ez a félelem.
De amit a 12. hétig éreztem, az a teljes bizonytalanság, és készítettem magam lelkileg, hogy mikor mondják, hogy megállt a fejlődésben... :S
36 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!