Mit tegyek, hogy ne féljek folyamatosan a vetéléstől?
Próbálj meg ne gondolni rá!
Gondolj arra, hogy az a kis baba a pocakodban, jól érzi magát, lubickol és egészségesen fog megszületni pár hónap múlva!
Kellemes babavárást!
Nekem tudod mit mondott tegnap az orvos. az a baba amelyik akár a házasélettől, akár a mindennapi élettől "elmegy", az nem volt életrevaló, az beteg volt. mivel volt egy vérzésem szerdán (írtam is itt) én is megijedtem nagyon, de bevallom, és remélem nem ítéltek el ezért, de én is ezeket gondoltam. Persze én is félek és arra gondolok olyan üres lenne az életem már, és mi lesz ha akár 8 hónaposan történik valami, de aztán elhessegetem a gondolatokat.
vigyáz magadra, böngéssz babaoldalakat, kismamaoldalakat, vagy gyere ide és írj ha rossz napod van.
13 hetes
Köszi a válaszokat!
Segítettetek, hogy megnyugodjak!
Szia! Tereld el a gondolataid, foglald le magad olyannal, ami érdekel. Tudom hogy nem könnyű.Egyébként meg attól hogy a családban volt, nem biztos hogy neked is lesz vetélésed: anyukám pl csak 1 hónapig tudott minket szoptatni a hugommal, én 5 és fél hóig csak szoptattam, majdnem 11 hós a lányom mikor nem akart már szopizni, sajnos elválasztotta magát, pedig még valamennyi tejem volt.
Én annak idején mindig attól tartottam, nem fogok tudni szoptatni, aztán mások mindig rátettek egy lapáttal, hogy ha sírt a kicsi, mindig az volt: Biztos nem elég neki a tejed!
Most megint kismama vagyok, 15 hetes leszek vasárnap, ráadásul ikreket várok, de már nem fognak érdekelni az ilyen megjegyzések, már most érzem hogy fogom őket tudni szoptatni!
Szóval állj te is pozitívan mindenhez, nagyon boldog babavárást kívánok neked, élvezd ki minden percét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!