Mikor szűnt meg a félelmetek a vetéléstől?
Szia!
Én a 12. hetet vártam, mint a messiást, mert onnantól lényegesen lecsökken a vetélés esélye. Persze sajnos bármi történhet a várandósság során. 22 hetesen inkább attól félek néhanapján, hogy elhalhat a baba, de ha eszembe jut ilyen szörnyű gondolat, van egy jó megoldás: vettem egy szív UH készüléket otthonra, így bármikor, ha aggódni kezdek, csak "bekukkantok" a kisfiamhoz, és amint meghallom, hogy a dobog a szíve, megnyugszom, és nem görcsölök tovább. Az jobban árt, mint bármi más. Jó kis készülék, és nem is volt vészes ára... Volt olyan nap, amikor rámtört a depi, hogy jól van e a pici és végigsírtam egy délutánt... Amióta megvan a gép, nincs ilyen helyzet, megérte kiadni érte azt a 10-est...
A 12. heti uh után,amikor itthon nézegettem a képét a kicsinek,akkor kicsit megkönnyebbültem,de még nem lélegeztem fel. Kb a 20.hét környékén tudtam viszonylag felhőtlenül örülni a kicsinek!
Akkor már volt 1 kislányunk,majd 1 vetélés a 7. hét környékén.
Most megint babát várok,tegnap(a nem várt napon) lett + a teszt:D
És igen,most is felmerült bennem a "félsz",de igyekszem nem fondolni rá.
Az utolsó vagyok:
nekünk egy hagyományos vérnyomás mérőnk van itthon,annak a fülhallgatóját fogom használni majd amikor már lehet hallani a szívdobogást.-szerintem minden szabadidőmben rajtam lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!