Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamak akik fent vagytok!...

Kismamak akik fent vagytok! Miert nem megy az alvas?

Figyelt kérdés
Nem kenyelmes fekve most, se mashogy, az oldalaimon se jo.. Es eleg nehezen veszem a levegot :( 34 hkm
2013. jan. 7. 00:32
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
az a lényeg h egészséges legyen:) 11héten én is barnáztam nagyon be paráztam mert volt már egy missed ab-om:(
2013. jan. 7. 01:00
 22/29 anonim ***** válasza:
Iszonyatos szorulásom van és nem tudok aludni, mindenhogy kínszenvedés. Ahogy elnézem, sok kismama álmatlankodik. Nekem felerősítette a szorulásomat, mi lesz itt később? Csak 17 hetes vagyok. :-( Ilyenkor kellene egy közeli kismamaklub, ahova az álmatlan kismamák mehetnének éjjel. :-)
2013. jan. 7. 01:23
 23/29 anonim válasza:

Itt vagyok én is, bár már mindenki elment aludni ahogy látom:)

Ikreim lesznek, és lányok most vagyok a 30. hétben, első babák!:)

2013. jan. 7. 01:28
 24/29 anonim válasza:

Na, a lényeget meg kihagytam... szörnyen fáj a hátam minden pózban, meg már 2 hete hasmenésem van:(

(23-as voltam)

2013. jan. 7. 01:35
 25/29 anonim ***** válasza:
Nem is tudom h. a hasmenés v. a székrekedés a rosszabb...? Egyformák.
2013. jan. 7. 01:40
 26/29 anonim ***** válasza:
25-ös vagyok. Igazából a székrekedés azért is rosszabb terhesség alatt, mert nem hinném hogy a babának jót tesz a nyomkodás. Ettől leszek már depressziós. Nem jó sem a wc-n, sem az ágyban. Hasmenésem eddig nem volt a terhesség alatt.
2013. jan. 7. 01:44
 27/29 A kérdező kommentje:
Nekem inkabb hasmenesem van sokat :( de ezt jobbnak erzem mint a szorulast.. Az kellemeletlenebb.. Nekem csak a harmadik trimeszterbe jott amugy elo :/
2013. jan. 7. 08:05
 28/29 anonim ***** válasza:
30 hetes vagyok, az éjjel is fent voltam 2-ig biztos, csak már nem jöttem ide mert 11 körültől eltűnt mindenki, ha tudtam volna....panaszkodni én is tudnék, a nem alvás az nagyon zavar, a savamtól majd meg fulladok érzésem van, az orrom eldugulva állandóan ettől a számon veszem a levegőt attól meg kiszáradva a szám széle. A kisfiam éjféltől kb. fél kettőig extra éber volt ma éjjel...
2013. jan. 7. 10:52
 29/29 A kérdező kommentje:

Jaj szajszarassag nekem is van ugyanazon okbol.. Durvan idegesito. Amugyis allandoan olyan szomjasnak erzem magam.

Miutanaz ejszaka borzaszto volt, ezerh ma ovi utan elaludtam es most keltem:) mondanom se kell milyen jol esett! Mozdulatlanul aludtam 12ig... 8tol:) meg ilyeneket akarokkk

2013. jan. 7. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!