Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha eddig nem, akkor már...

Ha eddig nem, akkor már reménykedhetek abban, hogy nem fog striásodni a hasam?

Figyelt kérdés

a mellem a popsim, és a combom egy merő stria, viszont a pocakomon gyönyörű a bőr eddig. ezek el fognak halványulni idővel?

van olyan kismama rajtam kívül aki így repedt, mint én?

2013. jan. 21. 13:54
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, reménykedek, hogy nem leszek még ettől jobban is zebra :)

de ha csíkos leszek, az sem baj, akkor is ez volt életem eddigi legszebb szakasza, és élménye :)

2013. jan. 21. 18:11
 12/17 anonim ***** válasza:
Az én bőröm az utolsó héten szakadt (csak hason és derékon), de nálam már ez is csoda, mert nagyon hajlamos vagyok striásodásra. Szülés után használtam reconstriát, szépen rendbe tette a bőrömet.
2013. jan. 23. 13:50
 13/17 anonim ***** válasza:

Szülés után használtam reconstriát, szépen rendbe tette a bőrömet.

OFF:

Az meg mi???Hol lehet kapni??Mennyibe kerül??

2013. jan. 30. 22:13
 14/17 anonim ***** válasza:
A reconstria egy régi striák elleni krém. Ha már szakadt a bőröd, akkor a csíkokat halványítja. Én használtam a terhesség alatt "szerzett" és a combomon lévő régi növekedési csíkokra is. A terhesség utánit nagyon szépen elhalványította, a növekedésit is rendbe tette, szép bőrszínűek lettek, így kevésbé látszanak. Én a mindennonek.hu-ról rendelem és ha jól emlékszem, legutóbb 6000-ért vettem a 2-3 havi adagot (attól függ, hogy mekkora a felület).
2013. jan. 31. 08:11
 15/17 A kérdező kommentje:
ezt én is ki fogom próbálni :) köszi a tippet :)
2013. jan. 31. 10:09
 16/17 anonim ***** válasza:

13-as vagyok!

Köszönöm én is a válaszod!

Igaz én 1,5 hete szűltem,még várok,hogy visszahúzódjon a hasam de ha nem múlik el akkor sem a sok csík akkor rendelek én is!

Első terhességnél nem repedtem,a 2.-iknál meg borzasztóan!

2013. febr. 3. 16:24
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem még csak egy kislányom van, úgyhogy nem tudom, hogy milyen lesz a 2. terhesség alatt, de remélem, nemsokára megtudom. ;)
2013. febr. 4. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!